20Semraa Aynı durumdayım çook zorr sıcağa gelemiyorum kız bebeklerde böyle olurmuş kızlar sizin bebişlerinizin cinsiyeti nedir
3prens1prensesmom 20Semraa 3 oglandada ayniydi karda yagmurda balkonda oturuyordum bunda henuz cinsiyetimiz belli degil yne balkondaym🤣🤣🤣
3prens1prensesmom birannis_ gun aydinlaniyor ben nasil uyuycam ya😒 tam uykuya dalicam 8 aylik bebis var o uyanicak cildiriciimmm bacimm🤣
birannis_ 3prens1prensesmom aman senin iş daha zor Allah kolaylık versin bn birini büyüttüm koca zıpır oldu bu 2 ci beni şimdiden sabahlatıyor doğunca nasıl olurum Allah bilir gari 🤦🏻♀️🤭🤣🤣
semadrd Aslaaaaa 😞 3 te uyandım su gibi olmuşum daha ds uyuyamadım çıldırmak üzereyim ya buz gibi duşa girdim çıktım şimdi bana mısın demiyo vantilatörde açamıyorum eşim yanımda onu çarpar diye delircem ayağım bütün vücudum yanıyo
Zehra_25x Ayse_guney uyusamda ter icinde uyaniyorm cok bunaldim artik sicaktn aglicammm 😢 36+4 oldk hep bolemi gecicek cidden bu yazda cok sicak napicam ben bilmiyorm dogumda kan ter icinde kalicam rabbim tum yaz bebis ve annelerine sabr versn.
Sevalinkaa Ayse_guney imkanınız varsa bundan alın. 3 senedir elim ayağım oldu. İstediğim odada kullanabiliyorum.
ikotrtn Ayse_guney valla bir gece öznce hiç uyuyamadım ama dün gece biraz soğuk yıkandım ve tüm camlar açık bir şekilde güzelcene uyumuşum