ikotrtn tatliheyecanim02 günde 5000 adım atmaya çalışıyorum ben 13 hafta hormon ilacı kullandım o da hızlandırdı kilo alımımı
Serendipty Merimii anşfım ki sen de yiyip yiyip kilo alanlardansın bu kadar tutuşma sağlığını düşün kötülüğünüze söylemiyoruz😂hamileyiz diye önümüze geleni yememek lazım ama nerde o bilinç..
Merimii Serendipty ister yerim ister yemem sana ne batıyor valla çocuğuna üzüldüm insanların hayatına bu kadar burnunu sokan bir annesi olacağı için 😄😣 24 haftadayım 3 kilo aldım bu arada sen hiç kilo alma aşkım beynini kendin ve bebeğinle ilgili olaylara yor yeter😅
Portredekitirtil cnarinannesi tamam da canım bunun bir standartı var bir 30 kg almak var bir de 7 kg almak öyle bebeğin kilosu plesantası suyu muyunu kimse bilemez ayrı ayrı hesaplayamaz.
Aishvet7 9 haftaligim 65 ile hamile kaldım 68 olmuşum iştahsızlık var çok yemiyorum normal mi sanki ben mi hızlı gidiyorum
Hhbnhbnjvv Aishvet7 ilk haftalarda normal degil kilonu korimazsan daha sonra daha cok alırsın. O ilk 3 ay çok kilo almamaya dikkat et
Berce_23 Serendipty valla şaka değil yemeden içmeden değil adet kesilmesi ile birlikte hormonlar ile alakalı daha önce tedavisini görmüştüm çok üzülüyorum bende üstelik fazla yiyen biri değilim
Nurrrates 46 kilo ile hamile kaldım 64 kilo olmuşum yani 18 kilo aldım😇 bünyem zayıf normalde ama hamilelikte iştahım açıldı dogurunca veririm diye düşünüyorum sadece göbüşüm var😆
Hanimeller Merimii valla bende 4 ay 4 kilo verdim sonrasında bi anda 1 ayda 5 kilo aldım inan fazla da yemıyorm ama nasıl aldım bilmiyorum
Merimii Hanimeller olabilir canım çok normal gelip burda kimseyi linç etmeye gerek yok arkadaşın bişeylere kini var büyük ihtimalle burdan saldırıyor hamile kadınlara
Guz06 YaseminKsrc sonunda benim gibi çok kilo alan birinin gördüm , veririz inşallah sağlıklı sıhhatli kilolarımızı , herkes üç kilo beş kilo aldım yazıyor üzülüyordum 😕