Ozlemdemir Melisaumy bende iki gebeliğim de de kusmadim hiç ama hamileliklerimde iştah kaybı çok yaşıyorum. Zayifsaniz kilo almaniz pek sorun olmaz
Ztopki 15+2 oldum bende 2 kilo vermişim gebeliğin başından beri ağzımda iğrenç Bi tat var hiç bisey yemek istemiyorum ne zaman düzelir ki acaba
Merimii Serendipty sanane kardeşim sanki sana yiyor sana gidiyor kilo az çeneni tutmayı öğren sende burda hepimiz hamileyiz konuşma üslubunu öğren
Berce_23 Serendipty valla şaka değil yemeden içmeden değil adet kesilmesi ile birlikte hormonlar ile alakalı daha önce tedavisini görmüştüm çok üzülüyorum bende üstelik fazla yiyen biri değilim
Portredekitirtil cnarinannesi tamam da canım bunun bir standartı var bir 30 kg almak var bir de 7 kg almak öyle bebeğin kilosu plesantası suyu muyunu kimse bilemez ayrı ayrı hesaplayamaz.
sevcann1907 Tnayln 21+2 3.300 kg aldım. Boyum 1.60. Hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloya yakındım şimdi 63 kiloyum🐣
Bsrekz 32+1 14 kilo aldım😅 İlginç olan 21 haftalığa kadar sadece 2 kilo almıştım sonrasında nasıl bir şey oldu anlamadım sanırım nazara geldim😅
Serendipty Merimii anşfım ki sen de yiyip yiyip kilo alanlardansın bu kadar tutuşma sağlığını düşün kötülüğünüze söylemiyoruz😂hamileyiz diye önümüze geleni yememek lazım ama nerde o bilinç..
Hanimeller Merimii valla bende 4 ay 4 kilo verdim sonrasında bi anda 1 ayda 5 kilo aldım inan fazla da yemıyorm ama nasıl aldım bilmiyorum
Masal-10 Tnayln 3 ayda 1 kilo umarım 6 ayda 2 9 ayda 3 diye gider 😂 şaka maka heryerim şiş gibi ve kilo almaya çok müsait vücudum umarım herşey yolunda gider