Kızlar çok heyecanlıyım kızıma kavuşacağım için ama bir o kadar korkuyorum ameliyat masasına yatmaktan ilk ameliyatım doğum olucak napıcam hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️🥺
10 Temmuz pazartesi doğum yapıyorum
Hande_ismail bana da 12 Temmuz’a gün verdi doktorum. Benim de ilk doğumum ve ilk ameliyatım çok korkuyorum normalde de hastane ve iğne fobim var hamilelik döneminde aşmaya çalıştım biraz da olsa alıştım ama ameliyat beni çok korkutuyor. Normal doğumu çok istiyordum başlarda ama onun belirsizliği beni daha da korkutmaya başladı son zamanlarda doktorum bebeğin biraz iri olduğunu söylüyor normal doğumun sonunda daha büyük sıkıntılar yaşamamak için sezaryen tarihi aldık😢 Allah hepimizin yardımcısı olsun doğum için gittiğinde bebeği düşünmekten korkuların aklına gelmeyecek diyor çevremdekiler ama şu an tek düşündüğüm şey ameliyat 🙁
nurbanu-y al benden de o kadar. Benimde 11 temmuz ilk gebeliğim ve hiç ameliyat geçirmedim. Tek korktuğum o ameliyathane ortamı 🥺
nurbanu-y banada herkes aynısı diyor ya bakalım nasıl olucak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤍
Hande_ismail benim de 17 temmuz sezeryan ilk doğumum daha önce 1 yıl önce burun ameliyatı oldum fakat yinede korkuyorum 🥴
Hande_ismail bende 10 temmuzda oğluma kavuşacağım inşallah 😇 gün sayıyorum heyecanla ama bir o kadar da korkuyorum ve tedirgin oluyorum 🥹
Onemother1 kaç haftalıksiniz acaba ne zaman için tarih verdi
nurbanu-y kaç haftalıksiniz ve ne zaman verdi tarih benim de 37.haftam doldu yarın muayenem var acaba birşey derler mi doğum için
Bebegimmmm12345 doktorum aşırı sakin biri bu tavrı beni de biraz yatıştırıyor açıkçası ama yine de korkuyorum. Genel anestezi istedim ama doktorum hiç tahmin ettiğim, korktuğum gibi olmayacağını söylüyor bebeği çıkarmak maksimum 10 dk sürüyor o anda mutlaka uyanık olmalısın kendini kötü hissedersen bebek çıktıktan sonra biraz uyku haline geçiririz seni diyor. Eşim de girecek ameliyata biraz da ondan güç alıyorum ama o anda yaşanacakları ve durumumu hiç kestiremiyorum maalesef 🥺
Anonim3447 şuan 37+2 olduk.39+0 da 17 temmuzda alınacak
Anonim3447 bana daha 35+3 te tarih verdi
Onemother1 anladım sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun rabbim hepimizi
Onemother1 sanırım özel sizin ben devlet takipliyim en son 33+6 da gittim yarın randevum bakalım ne diyecek
Anonim3447 evet canım özel sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
nurbanu-y eşinde varmış şanslısın. Rabbim kolaylıklar versin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🙏🙏
Anonim3447 dün 37+2 de kontrolüm vardı doktorum bebeğin biraz iri olduğunu söylüyordu o yüzden normal doğumdan korktuğumu sezaryen düşündüğümü söyledim. O şekilde gün aldık🥺
Bebegimmmm12345 aminnnnn 🤲🏼 hepimiz inşallah 🐣
nurbanu-y anladım hayırlısı olsun hakkınızda
nurbanu-y şanslısın canım doktorundan yana ben normali bekliyorum eşimde yanımda yok 😞