• Doğum
  • Normal istiyordum ama sezeryan olacağım🥲sezeryan olanlar buraya

Sltncnz ben bisey diyecem Allah aşkına nasıl muayene oldunuz neredeyse doğacam henüz muayene olmadım bir arkadaşım diyor tamamen bacağının açılmasına bagliymis çatı darlığı düşündükçe uykum kaçıyor bugün de muayenem vardı yine olmadım geceden beri düşünüyorum uykum kaçtı normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi bile olmadım henüz nasıl olacak içime korku düştü

Sltncnz acı esigine bagli ama zaten sürekli ilac serum veriliyor ama doğumdan sonra ne kadar çok kalkıp yürüsen o kadar çabuk toparlanman demek her bi adım attığında bir önceki adımından daha az ağrı hissediyorsun mucize gibi yürüdükçe ağrın geçiyor hafifliyorsun

Mutluemos

Mutluemos bnce olun muayeneyi. Benim hemoroid sıkıntım var. Ayrıyeten beklersek bebeğim de çok iri olucak normal deneyelim istersen dedi doktor. Ama ablamda da açılma olmamıştı sezeryan oldu. Öyle yada böyle doğacak.

Elanin_annesi düşünmedim çünkü doktoruma güveniyorum. Para için yapacak birisi değil.

Sltncnz nasıl oluyor mesela ne yapıyor doktora dedim dedi zamanı gelince yaparim

Sltncnz vallaha uykum kaçıyor ne olacak diye düşünüyorum

Sltncnz hiç korkma korktuğuna asla değmiyor sadece bebeğine kavuşacağını düşün

Sltncnz ilk bebeğime 39+4’te sezeryan oldum iri bir bebekti, spinal anestezi oldum çok rahat geçti ameliyat ve sonrasında sadece 3 gün ağrı oldu onlar da ağrı kesici alınca geçiyordu dayanılamayacak bir acı olmuyor merak etmeyin.öyle olsa kimse 2. Kere 3. Kere sezeryan olmaz ☺️

Rabissh cok geçmiş olsun , sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi insallah

Sltncnz hic korkma hicbirsey hissetmiyorsun sadece bebegi senden alirken hissetiyorsun o kadar tatlim dua et iste en onemli bebeginj saglicakla kucgina alabilmek ne guzel rabbim bizede o gunleri nasip etsin insl ben ilk bebegimi 31+3 acil sezaryana alindim insanin elleri bos bir sekilde evi donmesi daha cok aci o yuzden hic merk etme canim shicbisey hissetmiyosun suan 2.gebeligim 23 haftadyim hayrlasyla bebgimi saglicakla zamaninda kucagima almak nasip olsun allahim insl🙏🤲🤲 dua edelim.hepimiz icin rbbim.kimsemizin kucagini bos birakmasin

MintPink ne yazikki öyle , bende normal doğumu 41+5 e kadar bekledim daha fazlasını beklediğinden bebek içerde tuvaletini yapma ihtişamlı cok yuksleiior
      10 saat suni sancı aldıktan sonra dogumum ne yazikki hic başlamadı hiç açılmam olmadı cunku bebeğim cok yukarda idi , bende sezeryan oldum hiçte pişman değilim yanı kesinlikle anlatmak istediğim sezeryan olmayın degil , imkan varsa dedenebilir sadece ,
      Mesela bu bebeğinde doğum kanalına girmiş ve hep rahmin üstünde baskı yapıyor
      Bilemiyorum ama normal gelmek isterse deneyeceğim ama abisi gibi gelmezse tabiki sezeryan gününe kadar o zaman bende sezeryan olacağım tekrar ,

Sltncnz sadece bu sebeple mi sezaryen dedi? İsterseniz başka bı görüş daha alın. Artık çoğu doktor böyle bir şey olmadığını normal isteyip de doktorun sezaryene yönlendirmesini doğru bulmuyor.

Sltncnz olayı söyle düşünün herkes yapyosu doğuruyorsa biz nıe doğurmayalım 😀😀😀ve düşün bunu sana söyleyen ben doğumdan inanılmaz korkuyorum oyuzden rahat olmamız lazm😀

kubradgnn ben o ameliyat ortamını görmek istememiştim. 9 saat sancı çektikten sonra zorunlu sezeryana dönmüştü çok yorulmuştum. Uyandığımda ağrı acı hissetmedim hafif sersemliğim vardı. Bebeği ben geldiğimde ilk bana getirdiler ve hemen emmeye başladı. 37 haftama giriyordum ama Sütüm geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ama hep emzirdim sütün gelir dediler. Gelmiş demekki sarılık filanda olmadı kızım.

Serap-asel bende babanemin de ebesiz doktorsuz köyde 5 doğum yaptığını düşünüp kendimi rahatlattım 😂 Ağrı kesiciler doktorlar herşey yanımızda çok şükür. Doğum yapıyoruz tabi ki acı ağrı olacak biraz ama sonunda kavuşma o kadar güzel ki 🥰

Duruyubeklerken o zaman sen baygınken mi acaba ağrı kesici yaptılar ondan mı ayıldıgıda hisisetmedin birde diyorlar ya vücutta narkoz olacağı için bebegi öyle emzirmek olmaz diye ondan merak ettim

3 ay sonra

Sltncnz buqgun sezeryan oldum agri kesici veriyorlar ama haliyle acisi cok oluyor.