Hlybkr buusur filtresini temiz tutuyorum bir de ıslak mendil sarıyorum dışından filtresi kirlenmiyor. İç kısma da biraz lavanta damlatıyorum süpürürken ev güzel kokuyor
buusur Hlybkr çok şey denedim bende sorun kirlenip kirlenmemesi değil tozu hazneden geri püskürtmesi bence yetersiz gerçek titizler beni anlar
ezydn qzm2022 bugün aldım A101 den carbon dc1000 serisini. Gerçekten kolaylık. Halılarım ince ve beni hiç yormadı. Tavsiye ediyorum bende çok araştırdım kararsız kaldım sonunda aldım. Günlük temizlik için vs güzel
Fulya1993 qzm2022 motoru yukarı da olan modeli bana büyük süpürgeyi hiç actirtmiyor her yeri tertemiz çekiyor valla küçük Dyson 😂 yani çekim gücüne pratikliğine inanamazsiniz çok çok memnunum
Gebeysek1 qzm2022 annem yıllardır kullanıyor, hatta sülalemdeki ben hariç tüm kadınlarda var. Anneminki 10 yıllık. Çok da memnun bozulsa yine bundan alırım diyor. Model ismini bilmiyorum ama a101 bime falan geliyor 500 TL civarında fiyatı
ElifKarata qzm2022 annemde var sadece çekim gücü güzel halıları supururgen çok zorlanıyorum sürekli halıya takılıyor yapışmıyor halıya