Knur_23 BusraKula aa ikimizin de kontrolü 6+3 olduğumuz güne denk geliyo inşAllah hepimiz duyarız o mucizevi sesi😍
BusraKula Knur_23 Aminn aminn inşallah çarşamba günü olumluda olsa olumsuzda olsa post açarımm artık hakkımızda hayırlısı😂💓
mom02636 Zuleyhagunes bizde 9+1 olduk ama kalp atışını duyamadık henüz ilk kontrolde keseyi gördük 4 haftalıkken düsük riskin yok kese güzel yerleşmiş o yüzden iyice gelişmesini bekleyin dedi haftaya pazartesi gidicez inşallah 10+1 olucak o zaman 😊
Ecece BusraKula ya bende daha gitmedim 6+5 im cumartesi randevum var ama benimde içim içimi yiyiyo acaba hafta içi gitsemmi diye gidince haber ver canım inşallah duyarsın hepimizin bebişine Allah sağlık versin 🙏🏻🙏🏻
BusraKula Ecece Amin canım tamam haber veririm inşallah sizde duyarsınız ben 6+3 ken gitmiş olucam bakalım🙏🏻🙏🏻
DerinDenizz Bende 5+3 . Daha hiç doktora gitmedim. İlk hamileliğimde bebeğim gelişemediği için öncesinde düşük sonrasında zorunlu kürtaj oldum. Hayatımda yaşadığım en kötü deneyimdi. Kanamam birden arttığı için uyutmaya fırsatları olmadı. Yine aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkuyorum ki...
dyguyldz86 Ben de 5+1 oldum 5 gün oldu öğreneli doktora hiç gitmedim 6+4 te ilk kez kontrole gideceğim bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Arkadaşlarım gitsen de bir şey fark etmeyecek 6.haftada çağıracaklar dediler o yüzden bekliyorum sabırla 🙏🏻
Neseakb Semisko hayırlısı olsun bebişiniz çok erken öğrenmişsiniz adet tarihiniz gelmeden mi test yaptırıp öğrendiniz çok heyecanlı bir bekleyiş 😊😊
Ayshataha Semisko bugün kan vericem yazarım sana geçen hafta perşembe test yaptırdım positiv çıktı cuma doktoruma gittim minik kese gözüktü bugün icin baktır dedi doktorum canım
Zuleyhagunes BusraKula adetin üstüne koyunca mi 6+ Bizim daha yeni 14 gunluk falan adeti hesaplamiyorum🙂
Sena54 5+5 bizde. Bende bugun kontrolume gidicem belki kalp atisini duyabiliriz dedi doktor insallah herkes tez zamanda duyar da ortak kaygilarimizdan biri azalir 🙏🏻🙏🏻