Pinklove __mom1 Benimkisi de eşime hamileyken kaynanasından sandalye yemiş dayak yemiş kaynanası sopayla vurmuş yine de sapsağlam doğurmuş guya
__mom1 Pinklove valla bilmiyorum mümkün aslında şuan benim kaynanam zor yürüyor kadın çok normal şeyler değil. Eskiden tarlada doğuran kadınlar dinç değiller yani
Mutluemos __mom1 olabilir ama ne yapayım herkesin hamileliği farklı ki yani 30 sene önce ki hamileliği ile beni neden kıyaslıyor anlamış değilim
__mom1 Mutluemos bence kendisi kötü şartlarda olduğu için kıskançlık olabilir. Benimkisi hiç anlatmıyordu ben sorunca söyledi zaten çok mutsuzdum hiç iyi geçmedi hamileliklerim dedi
Mutluemos __mom1 anam benimki attan ata atliyormus bunu bir arkadaşıma dediğimde niye Cüneyt Arkın filminde mi oynadı demişti 😂😂🤷♀️🤦♀️
Mutluemos __mom1 tövbe estağfurullah ne gülmüştük 😂😂 kız görsen öyle kendini ağırdan satıyor attan ata atlardım diyor
__mom1 Mutluemos manyak ya. benim annem bugün dedi belim ağrıyor bacağım ağrıyor diye sakın yatma, ben hiç yatmadım hep çalıştım bebeğe bir şey olmuyor topallaya topallaya git diyor bana kendisi öyle yapmış 🤣
Fik Pinklove ay kız maşallah ben yürümeye bile üşeniyorum evimde Otağtepeye çok yakın güzel yürülür akşam üstü aslında da tembellik var abi 7. Katta yaşıyorum zaman soktora soracam yavaş yavaş merdivenden in çık yapayım mı 😀
Pinklove Fik işte günlük yarım saat 40 dakika falan inip binaların etrafını dolaşıyorum oluyor yürümek dkskdmnxms
Mutluemos __mom1 annene de kaynanalik yapiyor 😂🤦♀️ ama her gebelikte aynı değil ki benim ikizdi birini kaybettim dedi zaten fazla geçmiş olsun bile demedi attan ata atlardım ben hamileyken diyip asagladi resmen.
ipekss Fik örnek cogaltmayalim şimdi linçleyen olur snrkskfk yere düşen bilimum şey itinayla alınır..
Fik Mutluemos alıştıra alıştıra 😂 atıyorum 7. Kattayım ya 5 e kadar asansör sonra yürümek xncmmc yada her kata su tabure koyma fikri de var aklımda znmxmc