Bugün beta hcg 26500 çıktı.Sanırım 6 haftalık felan eve geldim 2 saat sonra çok az bi kanamam oldu korktum.Nette yerrleşme kanaması olduğunu söyleniyor bu durumu yaşayan var mıdır yardımcı olabilir misiniz.Kan görünce panik oldum az birşey geldi
Kan gelme durumunu yaşayanlar ?
Benimde az gelmişti sonra baya kanamam olmuştu bence en kısa sürede doktora gidin hiç olmadı progestan kullanırsınız ben hala kullanıyorum. Hatta bir ara çok fazla kanamam olmuştu iğne bile vuruldum. Lütfen ihmal etmeyin önleminizi alın gerisi takdiri ilahi. Şuan 10. Haftadayım kanamam yok Allah a şükür
mucizeyibekleyenanne bu haftasonu benimde başıma geldi progestan iğneye başlattılar ekstra olarak şu an gelmiyor gibi inşallah devamı da gelmez hatta benden pıhtı bile geldi ama kese yerinde çok şükür, doktorunuza danışın isterseniz yada bı acile başvurun
mucizeyibekleyenanne canım kan gelmesi normal kabul edilmiyor belki yerleşmedir bilemeyiz ama sen mutlaka bir acile görün için rahat etsin 🙏🏻
mucizeyibekleyenanne ben de tam 6-7 haftalarda şakır şakır bir kanama yaşamıştım birden boşaldı resmen. Ben tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum ona bağlıymış. Yerleşme kanaması ama kan sulandırıcı dozum çok yüksekti bana fazla gelmiş kestik kan sulandırıcıyı. Keselerin etrafında kanama yoktu senin de nolur nolmaz keseye baktırman lazım. Sonrasında ben zaten Progestan iğne ve hap kullanıyordum dozları biraz arttırdılar. Bir daha da çok şükür kanama yaşamadım.