Sabina03 Nasılsınız hamişler? Neler hissediyorsunuz? Mide bulantıları devam ediyormu? Bende geçti sanırım inşallah birdahada midem bulanmaz zor günlerdiii🤦🏼♀️
emosgokhan Sabina03 merhaba ,mide bulantısı benim bi tek sabahları oluyor ,o da çok değil . Ama ilaç kullanıyor olmama rağmen lekelenmelerim geçmedi hala 😕
Nnazli1996 Sabina03 benimde migde bulantılarım yok ama arada oluyo nadiren sanki biraz daha alıştım gibi hamilelelige hic hamileymişkim gibi hissetmiyorum kasıklarimda ağrı oluyo acaba sizdede oluyormu
Mnksrce Sabina03 hamd olsun :) mide bulantısı nadir oluyo ama vücudumda benek benek sivilce tarzı şeyler çıktı daha şimdiden 😒😒 ölcem kaşıntıdan
ElmasSs Sabina03 Önceden sadece sabahları oluyordu bulantılae şimdi nerdeyse tüm gün ara ara daha cok bulantım oluyor😟
Sabina03 emosgokhan sabahları bendede mide bulantısı oluyodu geçiyor artık yavaş yavaş sende de geçicektir merak etme
Sabina03 Nnazli1996 benim kasıklarımda ağrı olmuyor onu doktoruna söyle bence ama mide bulantısı olmaması iyi bence
Numberone Nnazli1996 benimde kasıklarımda ağrı oluyo hafif ama bebeğim sağ tarafta orda oluyor. Hatta bazen ayağım huzursuz oluyo 😂
Cyln11 Ben çok sık tuvalete çıkuyorum ama mide bulantım neredeyse hiç olmuyor sırt ağrılarım ve karın agrım oluyor normal mi ?
Berenannesiceren Cyln11 normal bende şuan yaşıyorum hocama sordum rahim genişlediği için dedi.ama yürümeni etmiyorsa zorluk çekiyorsan görünmen.lazm
AlininAysesii Mnksrce Yaa o bende de var, hormonlardan falan oluyor sanıyorum sebebi ne acaba biliyor musunuz? Boynum göğüslerimin yanları falan büyüklü küçüklü beneklerle doldu 😱
AlininAysesii 10+4, hala devam ediyor. 9. haftada geçer gibi oldu ama sonrasında tekrar başladı. 4 günde bir acildeyim 🙄
Mnksrce AlininAysesii sebebini bende bugün doktora gittiğimde ogrencektim ama yoktu 😒 bide benim hamileligim biraz sıkıntılı bakalim hakkımızda hayırlısı
Mnksrce AlininAysesii benimki şu cicegiymis :D bütün saçma şeyler beni bulur zaten 😁 her yerimde var şuan
Mnksrce AlininAysesii geçirmemişim 😑 tek korkum hamilelik döneminde şu çiçeğinin bebeğe zararlı olması zaten gebeligim sorunlu geciyo bu hepten mahfetti beni
Pempisanne Sabina03 ölüyorum mide bulantısından baş ağrııs boyun ağrısı artık gözlerime vuruyor kendimi kaldıramıyorum ben ya 😔🤰🏻🥺