Nurcihannan Ben 28 haftalık gittim bebek tersti doktor doğuma kadar dönebilir dedi 30. Haftadayım hala ters hissediyorum. Tekmeleri vajinamda resmen. Bakalım dönecekmi doğuma kadar sönme ihtimali varmış.
Kbrautc-2426 Zumra_elif61 doğum belirlemedi haftaya gün verelim sana dedi büyüdüğü için bu haftalarda dönme ihtimali düşük dedi ama dönerse normal yapabilirsin dedi 39 da sezeryan zaten o zamana kadar donebilirde donmeyebilirde
Zumra_elif61 Kbrautc-2426 hım hayırlısı artık canım benim ki de ters 26 dayım bende sezeryan ama benimki ikinci doğumum olcak zaten 🥰🥰
Kbrautc-2426 Xname inşallah umutlar tükenmez sezeryan olacak olsam bile dönmesini isterim yine de her türlü doğuma kabulüm bir yakınımız ters diye sezeryan yaptı zorlanmış baya korktuğum o sadece yoksa illa normal. Olsun diye değil önemli olan sağlık 😔
Xname Kbrautc-2426 benim bizzat ablamın bir döndü bir ters döndü yani her gittiğinde dönüyordu ve 38 den sonra tam olarak döndü hatta doktorda dönmez herhalde diyordu nasıl bir daha ters döndü diye şaşırıyordu ama oluyor yani en azından 38 e kadar beklemek lazım ondan sonra da bence sancı filan gelirse ve dönmemiş sen sezeryan olmalı