ilaydayaradan11 Kızlar gebelikte genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ya ben hep jilet kullanıyordum ama çok çabuk çıkarıyor zorlanmaya başladım
Nazli_cvk55 ilaydayaradan11 jilet tam bir pişmanlıktır ya hemen ertesi gün çıkıyor nankör bişey 😀 lazer ve ağdadan sonra jilet yaptığımı hatırlamıyorum Dişini sık ve ağda yaptır rahat 40-45 gün çıkmıyor tertemiz oluyorsun doğumunda da mis gibi oluyorsun
berfintkn ilaydayaradan11 bende aynı şekilde gitmem lazım ama aşırı çekiniyorum artık karnımdan önümü de göremiyorum çok zorlanıyorum
Glcan10 ilaydayaradan11 o çok canini yakar canim ben ilk kızımda agdaya gittim hep aynı kişi alınca alışıosun aslında şimdi bende jilet kullanıyorum son aylarda giderim belki şimdiden zorlaştı çünkü
ilaydayaradan11 berfintkn aynen ya sonlara doğru bide muayene falan olacak aniden doğum olacak olsa kalıcam yani çekinme hep vardı bende aşmam gerekiyor artık nolcak bilmiyorum çok stres oluyorum
Glcan10 ilaydayaradan11 ağda gerçekten en güzeli tanımadığın bi kuaföre git sürekli aynı kişiye devam et ayda 1 kere tertemiz oluo bende çok utanmistin alan kişi saolsun beni rahatlattı alıştım
ilaydayaradan11 Nazli_cvk55 yaaa 40-45 gün müüü kurtuluş deseneee çok isterim ya ah utancımı yenebilsem annem de lazer yapıyor sırf bu huyumdan yaptıramadım
Gulden91 Kesinlikle ağda yaptır son haftalar belli olmaz temiz olmak lazım ayrıca görmüyorsun kesersin bide enfeksiyonla uğraşma bi kere gidince hep gidersin bende 38. E girmeden gideceğim son olur heralde
Nerfemm ilaydayaradan11 gecen aya kadar makinayla kendim aliyorudm ama artik gibekten zor oluyor gecen gun ağda yaptım kendim ayna koyarak. Kuaföre sadece son 1 2 hafta kala gotmeyi düşünüyorum. Yine kendim yapardim ama tam temizleyemem diye mecbur
Zeymerr ilaydayaradan11 veet tüy dökücü krem kullanıyorum ve dediğin gibi hızlı çıkıyor ya anca o daha basitime geliyor sür 5dk bekle temizle bu kadr😅