seymasbal Çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻 İşte hepimiz bir engelli adayıyız sırf engelli doğacak dye bebeklerimizi aldırmamızı istiyorlar ya sağlıklı çocuğumuz kazayla vs engelli kalsa onları da öldürecek miyiz nasıl bir kafa yapısı anlayamıyorum sırf dünyaya gelmediler dye onların canı yok sanıyor doktorlar😢 doktorun biri bana onu kucağına alınca daha kötü olacaksn pişman olacaksn ona eziyet ediyorsun gibi birşey demişti eve geldm ağlıyorm eşime dedmki biz hatamı yapıyoruz acaba çocuğa eziyet olurmu doğunca makinelere bağlı olursa feln dedm eşim dediki o bizim sınavımız imtihanımız Allah belki bize onu acı çekiyor gbi gösterecek ama o hiçbirşey hissetmeyeck belki de bu sözüyle bidaha hiç kendimi suçlamadım rabbim onu bize verdiyse vardır bir bildiği tabiki çok zor insanın içi eriyor tırnağı kırılsa kalbi acıyor ama kokusu dünyalara bedel iyiki onların dediğini dinlemedm ya dinleseydm ya aldırsaydm sapasağlam çocuğumu toprağa koyacaktm ve ömrüm boyunca kendimi suçlu hissedecektm vicdanımı susturamayacaktm😢