Kymt_ahsen okadar iyi anlıyorum ki sizi insan sakin kalamıyor, özellikle evlat söz konusu olunca benim yeni doğan bebeğimde daha 40 mız çıkmadan el ayaklarında başında kulaklarında pul pul deri kuruması ve dökülmesi oldu iki doktora götürdüm ikisi de balık pulundan şüphelendi hemen Google ye balık pulu yazdım araştırmaya başladım bide görsellere bakınca gecem gündüzüm ağlamakla geçti bebeğimin yanaklarına kaşlarına kollarına yayılmaya da başladı iyice beter olmuştum üzüntüden ve okadar zayıfladım ki eşim çok kızıyordu bı sakin ol bebek bu geçer vs yok gece uykularım gitti yani yazmakla bitmez canım sende bana nekadar analtasan üzüntünu nasıl panik olduğunu yüreğinin nasıl çarptığını genede anlayamam bı sen bilirsin yaşadığını, daha sonra akıl ettikte alerji bölümüne gittik meğer atopik dermatit ve egzama olmuş bebeğim yumurtaya süte ve daha birçok şeye alerjisi varmiş diyet yapıyorum elhamdülillah döküntüleri gitti bazen sadece kızarıyor onuda nemlendirici sürüyorum hamnd olsun RABBİM’e egzama vs buda kolay değil ama balık pulu gibi bı rahatsızlıktansa buna binlerce kez hamnd olsun.
Yani anlatmak istediğim banada iki doktor balık pulu olabilir dedi ama değilmiş boşa kendimi heba etmişim alerjikmiş şimdi anlıyorum ki bu süreç benim için bir imtihandı çok üzülüp her dakika ağladım ama hiç isyan etmedim RABBİM’E hep senden gelene hamnd olsun dedim ağlamam isyan değil bu şekilde rahatlıyorum ALLAH’ım dedim çok dua ettim sana atsam bebeğimin iki aylıkkenki fotosunu için parçalanır öyle kupkuruydu ki cildi döküntüler içindeydi şimdi 6 aylık ve MAŞALLAH çok güzel atopiğimizde egzama mız da azaldı binlerce şükürler olsun RABBİM’E bağışıklığı güçlendikçe de umarım geçer gider ve tekrar etmez RABB’İME sığın canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok uzun yazdım ama az da olsa belki sana iyi gelir