Elif-11 mavilihanimm inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza ,inşallah doktorları ve bizi utandırır bak öyle değilmiş deriz
mavilihanimm Elif-11 inşallah canım inşallah Allah sabrını tevekkülünü kuvvetlenirsin canımın içi nice tevekküler nice inanışlar vardır ki doktorların sözleri doğum gerçekleşince yerle bir oluverir. Çok da vardır böyle hikayeler. Rabbim bir şeyi yazmışsa ve onu verecekse muhakkak murad ettiği, senden razı geleceği güzellikler vardır içinde. Allahım senin imanına sabrına duygularına kuvvet versin ..
Kymt_ahsen Elif-11 aminn inşallah 🤲🏻😢 benimkine de yatalak doğar diyor zeka geriliği olur dyor hatta bu şekilde çok yaşamaz demeye getiriyor ama ben almayayım da canını rabbim neylerse güzel eyler🤲🏻
mavilihanimm Seyma0323 aynen öyle canım benim anne karnı kapalı bir kutu ne olacağı hiç belli olmaz kaç insana sağlıksız bebek denilip de sağlıklı doğmuştur Allah herkesi iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲
Kelebekmisaliihayat mavilihanimm ben sırf bu sebeple testleri yaptırmak istemiyorum. Yaşayacaksa bir şekilde yaşayacak, Rabbim ona can vermiş. Ola ki testlerde taramaya olumsuz bir şey derlerse hamilelik sürecimi olumsuz etkiler diye korkuyorum. Çabuk etkilenen biriyim. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kymt_ahsen @"mavilihanimm 26.cı haftamda öğrendm canım 2’li 3’lü ayrıntılı hiç birinde sorun yoktu normal kontrolümde ortaya çıktı 14 mm ölçülmüştü bebek büyüdükçe oda büyüyor sürekli😢 31.ci haftadaym
mavilihanimm Kymt_ahsen erken haftalarda ortaya çıkmadıysa 30.haftadan sonra düşüşe geçiyor canım benim hiç korkma birde kan uyuşmazlığı var mı bizim var bizim bir doktor ondan olabilir veya hamilelikte sen farketmeden içten bir kanama geçirmişsindir ondan da kaynaklanmış olabilir demişt
Elif-11 mavilihanimm Amin çok sağolun ,Allah razı olsun,herkes aldır dedi en yakınımdakiler de ben kıyamazdım,onun yaşam hakkı varsa elinden alamazdım,amniyosentez de yapmadım bebek düşer diye ,Allah’a sığındım o hayırlısını verecektir
Elif-11 Kymt_ahsen Hayırlı olanı Allah bilir ,inşallah yanılıyorlardır,burda mucizelerimiz diye yazarız.🤲
Kymt_ahsen mavilihanimm Yok canım kan uyuşmazlığı bna nedn olduğu ile ilgili hiçbi yorum yapmadılar umarım düşer sanki sürekli büyüyor😢
Senbenimmucizem mavilihanimm maşallah yaaa bizimde 11 e yükseldi dediler 9 a düştü dediler sonlandırma teklif ettiler kabul etmedim tabi ama bende çok üzüldüm inşallah cihazları fazla ölçyrdur diye dua ettm bizde 30.haftadayz inşallah bizede rabbim muczeler göstersn 🥰sizin adınıza çok sevndm
Kymt_ahsen Senbenimmucizem zaten bence siz hiç takmayın zaten normali 10 diyorlar hangi doktorun ne ddği belli değil hatta bazı profesörler 15 mm kadr bile normal dyormuş ufacık bi sorunda en kötü senaryoyu yazıyorlar ya hamileyiz biz normalde bişi olmayacaksa da sitresten kaybedeceğiz bebeklerimizi😢
mavilihanimm Senbenimmucizem Allah razı olsun umarım sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bizde çok kötü zamanlardan geçtik inanın 🌿
mavilihanimm Kymt_ahsen bize ne senaryolar yazdılar çok kötü bi sonuç her doktor aldır dedi mesela bize rabbim bunu bize veriyorsa da vermiyorsa da bunda bir hayır vardır dedik hep benim 3 buçuk yaşında kızım var ha onu öldürmüşsün ha karnındakini ikisinin de kalbi var atıyor sonuçta ne gelirse rabbimden diyip kabullendik inanıyorum ki sizde sağlıkla alacaksınız yıpratmayın kendinizi ben çok kötü dönemler geçirdim kızımla bile ilgilenemedim hergün farklı bir hastaneye gidiyorduk çünkü hep umut verici bişeyler duymak istedim ama her gittiğimiz doktordan ağlayarak çıkıyordum sizde kendinize zarar vermeyin biliyorum söylemesi çok basit ama inanın aynılarının daha daha kötülerini yaşadım duydum kendinize bebeğinize zarar vermekten başka bir şey değil zaten 2 ayınız kalmış bol bol bebeğinizle konuşun inanın duyuyorlar bizi siz iyi olun ki oda iyi olsun size ihtiyacı var 🧡
Senbenimmucizem Kymt_ahsen gebeliği sonlandırma teklif ettiler zaten 2 ay ağladm sinirimden bayılcaktm eve zor geldm bnde anlamıyorum bu dr.ları
mavilihanimm Elif-11 o kadar haklısınız ki benim 3 buçuk yaşında kızım var ha onu öldürmüşsün ha karnındaki bişey farketmez dedik rabbimden hiçbir zaman ümit kesilmez dünya dualar üzerine kurulu dua etmekten başka hiçbir çıkışımız yok bize her gittiğimiz almamız lazım sonu belli bu çocuğun dediler ağlayarak çıktık hepsinden ama rabbimin kudretini görmüş olduk sizde ümitsizliğe kapılmayın hiç kimse bilemez ne olacağını
mavilihanimm Senbenimmucizem en zoru bu gerçekten sadece yaşayan bilir biz doktorlardan bunu duyduk herşey o kadar boş gelmeye başladı ki bebeğimize almadığımız onca şey vardı yeter ki sağlıklı olsun hiçbiri lazım değil dedik en zoru rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
umudum23 mavilihanimm Hamileligin bana kattığı özellik burnumun ucunun sızlaması… sizin hikayenizi de burnumun ucu sizlayarak ve icime icime aglayarak okudum. Gecelerce zor ve caresiz kalmak aglamak yalvarmak ne kadar zorluyor bilirim. Bundan sonra Rabbim evladınızın hep guzel günlerini göstersin bir ömür el ele bir arada olun inşallah. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun 😍🐣🧿
mavilihanimm umudum23 Allah razı olsun… diyecek kelime bulamıyorum yada yaşadıklarımı anlatacak bir ifade…rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin tek diyeceğim bu Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun umarım rabbim sizlere daha güzellerini nasip eder sizde hep huzurlu mutlu bir yaşam sürersiniz hep birlikte 🤲🥰
Kymt_ahsen Aynen öle canlar banada aldırmadm dye sanki daha ters konuşuyor perinatalog ki ben artk daha fazla doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü insanın doktorlar umudunu bile alıyor elinden sizin demeniz gbi benmde 6 yaşında bi oğlum var onun canına kıyabilir miyim diyorm engelli olsa asla ha karnımda ha kucağımda ben kıyamam ama rabbimin takdiri ilahisidir kendi vefat eder ona bişi diyemem ama çok üzülürüm bunca aydır karnımda sanki yanımda gbi seviyorm ben onu kıyafetlerine bakıp ağlıyorm seviyorm ☺️
mavilihanimm Kymt_ahsen o kadar iyi anlıyorum ki seni ben kıyafetlerini bile ütüleyemedim hep doktorların bana söylediği şeyler geliyordu aklıma elime bile alamıyordum kıyafetlerini kızıma her baktığımda aklıma o geliyodu acaba nasıl olacak kızım gibi yürüyebilecek konuşabilecek mi diye rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez dualarımızda senin miniğine de yer verelim bol bol 🤲