ozley defnezumram o haftalarda yaşadım berbat bi ağrıydı yürütmüyordu uyutmuyordu. Sonra magnezyuma başlayınca iki haftada falan geçti.
Runadref defnezumram merhaba ben de 28+3 inanılmaz bir kalça ağrısı var sol tarafımda yürürken otururken yatarken sağa sola dönerken bile ağrıyor. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diye düşünüyorum inşallah uzun sürmez.
defnezumram Runadref valla bende öyle düşünüyordum ama ayağım şişti anormal bi şekilde o yüzden hastaneye gittim dönüyorum kan idrar aldılar gebelik zehirlenmesi var mı diye bakacaklar
defnezumram Nerfemm doktor kan tahlili ve idrar aldı yarın çıkacak sonuçlarım ordan rapor yazacak 10 günüm kalmıştı zaten işte çalışmam gereken isabet olacak
ozley defnezumram doktoruna ağrılarını söylediğin halde mi vermedi? Her gün maden suyu içmeni öneririm o zaman oradan alırsın en azından biraz magnezyum. Bu kızılayın zengin magnezyumlu olanlarından içebilirsin.
defnezumram Ebruozyolcu benim 2 haftadır falan var doktoruna söyledin mi başından beri olmaması lazım
Sevgi1985 defnezumram bende yaşıyorum ama bende fıtık var ondan dolayı kalcam da agrı ve tutulma oluyor bacagımda
defnezumram Sevgi1985 bende öyle bişeyde yok ama tansiyonum sınırda çıktı gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tam kan ve idrar tahlili istedi
defnezumram Nerfemm dedim vermedi yinede tahlil sonuçlarına bakacak yarın duruma göre ne verecek bakalım
Sevgi1985 defnezumram agrı ile ilgisi yoktur demi gebelik zehirlenmesinin tansiyonla alakalı inşallah öyle birşey yoktur da temiz sonuç alırsın canım
5melekannesi defnezumram yaşamazmıyım hayatımı bitirdi resmen 😂 bebek yeli diyorlarmış ona korkmayın doğumdan sonra hemen geçiyo 🙏
defnezumram 5melekannesi gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler tahlil verdim yarın sonuçlarım çıkacak bakalım nolcakk