Nisn23 EsraKadir-25 aminn insallah çok sağolun. Sizde inşallah 😊🌺Buhara da hangi doktora gidiyorsunuz?
Nisn23 EsraKadir-25 yaa maşallah çok az kalmış. Bende demet hanıma gidiyorum. Bakalım doğumu da onda düşünüyorum inşallah 🌺🥰
EsraKadir-25 Nisn23 allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰🥰😍
Nisn23 Minnosaannee normal mi sezeryan mı? Ben daha 27 haftalığım ama merak ediyorum. Daha önce de buhara da doğum yaptım ama farklı doktordu. Demet hanım çok samimi ve iyi bir doktor gibi. Inşallah güzel geçer bizimde🌺
Minnosaannee Nisn23 normal oldu benim bende Fatma hanıma takipliydim , doğumum bayrama denk gelince nöbetçi olan demet hanım girdi doğumuma . Güzel geçti Bi sorun yaşamadım. Zaten şip şak hızlı Bi düğün olduğu için pek bisey anlamadım
Nisn23 Minnosaannee ya ne kadar güzel maşallah. 🥰 benim mecburi sezeryan olacak biraz korkum ondan. Çok teşekkürler yanıtınız için bebeğinizle sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah 🌺
Minnosaannee Nisn23 teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar 🌸benim minnoş 2 yaşına giricek az kaldı 🤭
Nisn23 Minnosaannee ya maşallah kocaman olmuş🥰 benimki de 3 yaşında şimdi oda kardeşini bekliyor sabırsızlıkla😅bende hem heyecan korku sevinç birbirine girmis durumda bekliyorum bakalım
naneliseker_ Nisn23 en son 380 di. Humeyra hanıma gidiyorum bende memnunum. Perşembe kontrolüm var :)
Nisn23 naneliseker_ en son bende 380e muayene oldum ama şuan 495 tl olmuş. Bende yarına randevu aldım bakalım doğum ücreti de artmıştır heralde onu da öğrenirim inşallah 😊
Nisn23 naneliseker_ olsun zaman çok çabuk geçiyor sizde bir bakmışsınız doğumdasıniz bebişinizi kucağınıza almışsınız bile hayırlısıyla inşallah 🥰🌸çok sağolun
Nisn23 naneliseker_ ilk hamileliğim çok hızlı geçmişti pek bir şey anlayamadım bide erken doğumum olmuştu. Şuanda biraz zorlu geçiyor ilkine oranla ama yinede geçiyor. Hatta doğup büyüdüklerini bile insan anlayamıyor bazen. İnşallah sizin de su gibi geçer hamileliğiniz doğumunuz🤲
naneliseker_ Nisn23 inşallah canim, benimde ilk gebeligim baya heyecan ve tedirginlik korku içeriyor mutluluğumu tam anlamıyla yaşıyor ve yaşamıyor gibiyim. Geçmişte kayiplarim da olunca :)