Totanseyma 1melekannesi3858 31+6 yarın ilk durağı geçiyoruz Allah’ın izni ile ilk hedefimiz 32. Haftaydı
Zelihaa1409 1melekannesi3858 Ozamana gelnce bende onu düşünürm heralde😂Her zamanın farklı düşünceleri var inşallah canım
Zelihaa1409 1melekannesi3858 Çok dikkat edyodum aslnda ama serklajdan sonra oldu büyük ihtimal ozaman kaptım öncesinde hc yoktu
1melekannesi3858 Zelihaa1409 muhtemelen canım bjsey olmaz allahin izni ile Rabbım güvencin sonsuz olsun şimdi benim bebis maşallah çok güçlendi artık tekmeleri canımı acıtıyor sende o zamanlara gelmek nasip olsun inşallah
Mucize_4207 1melekannesi3858 hayırlısı olsun cnm senin ilk mi benim ikinci ya ilki de normal oldu 26 haftalikken doğdu geçen ki kontrolde sordum normal dedi doktor
Mucize_4207 1melekannesi3858 cnm kontrole geldim bugün dikişler iyi durumda sadece vajinal mantar olmuş onca dikkat etmeme rağmen bı sıkıntı olmaz dedi doktor ilaç krem verdi oldunmu hiç bu durumu korktum valla bian
Susu_09 1melekannesi3858 iyiyz cnm napalim gün sayiyiruz artk yarın kontrol var bakalım 5 hafta oldu görmeyeli en son 1 kiloydu merak ediyorum 26+6 o zmn şimdi 31+2 olduk şükür Rabbime ama zaman gecmiyor sıcak basması oluyor bide bazen ayakta yürüdüm mu belim ağrıyor
1melekannesi3858 Susu_09 benim.agrim.sizim yok.ama bende artık merak ediyorum.bebisi Bi hayırlısı ile dogsaydi yüzünü gostermiyo bide bizim.bebis
Susu_09 1melekannesi3858 sen hareket ediyosun ya ondan ben yattigim için azıcık yurusem ağrıyor hareketsizlikten artık 34 geceyimde ayaklanirim bende
1melekannesi3858 Susu_09 yok kız ben bisey yapmıyorum ki evin içinde iki turlaniyorum o ayrıca bende ödem cok fazla basım belada odemle ayaklarım çok sis
Susu_09 1melekannesi3858 bu haftalardan sonra oluyormuş biliyrm ama ne bilim çok okuyrz ya ödem var tansiyon yuksk diye korkuyor insan takip yapıldıysa sıkıntı yoktur
1melekannesi3858 Susu_09 kız tahlil yapıyorum enfeksiyon cikmiyo sarı gibi kokusuz kremsi akıntı olmaya başladı 2 gündür felan var normaldir demi daha dün kontrole gittim