Bebeklerininannesi Annebebek_33 4100 kg doğurdum önceki bebeğim de 3800 dü değişen birşey yok bence 😂
Annebebek_33 Bebeklerininannesi peki nasıl geçti ilk doğumunuz, şu an 2. Doğum için ne düşünüyorsunuz nasıl hissediyorsunuz😇
Elfelf0 pandasever babannem de öyle doğumlar yapmış idrar torbası sarkması olmuş 50 yaşında rahim amlyti oldu yıllardır da basuru var sorsan hepsi doğumdan sonra olmuş mesela ben doğru bulmuyorum şahsen belli kg üstü doğumlar tehlikeli
Bebeklerininannesi Annebebek_33 ilk doğumum gayet rahattı doğum bence genetik oluyor açılma vs annemin anneannemin falan doğumları çok rahatmış benimde rahattı ikinci doğumum zaten 9 cm açılma olmuş hastaneye gittiğimde öğrendim sadece adet olcak gibi ağrım vardı şimdi 3.yü doğuracağım 10 gün falan var hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah en son 20 gün önce 3200 dü kilosu
__mom1 Bizim ailede de iri doğum genetik. Ve benim de şuan bebek ölçüleri 80 persentilde. Yani muhtemelen bebeğim iri olacak. Ve eğer 4 kilo civarı ölçülürse kesinlikle normal doğum denemeyi düşünmüyorum. Riskleri göze alamam
Annebebek_33 __mom1 doktor ayarlycak o zaman biraz daha büyürse sezaryen olur zaten şu an 3900 kilosu devlet takipliyim
Annebebek_33 Bebeklerininannesi maşallah ben de kolay doğum olsa keşke diyorum sizinkininkilosu normal ama
gzmmdgnn Annebebek_33 kendi sancimla geldi ama biraz uzun sürdü doğumum genetik bizde annem de beni zor doğurmuş ama çok şükür zorda olsa doğurdum 🙃
HurremSultan Annebebek_33 bebeğim 4 buçuk kilonun üzerindeydi ama kilosundan değil de omuzları aşırı geniş olduğu jcin mecburi sezeryan oldum💞 Ben bu sınavda kaybettim inşallah sen kazanırsın bebegim🤭🤭