Annebebek_33 39+3 teyiz hala gelemedi giden yok ve bu gidişle bebek 4kgi geçebilir var mı 4kg ve üstü normal doğum yapar nasıldi🥲🩵
elaweannesi Annebebek_33 kızımda normal bekledim gelmedi sıfır açılma sıfır sancı bebek 4kğ olmuş sezeryan daha fazla beklemeyelim dedi doktorum ama yanılma oluyor cihazda doğdu 3530kğ 51cm
Annebebek_33 Youngmotherr eski kadınlar doğuruyor demek ki ya annem de diyor dogurursun ne var onda diye
Annebebek_33 elaweannesi inşallah cihaz yanilmasidir ya dogurabilirmissin aslında hemen sezaryene almaslar da olurmuş sizi
Annebebek_33 gzmmdgnn kendi sancinizla mi geldi nasıl oldu ben de bekliyorum hem de zaman geçmeden daha fazla büyümemiş olur diyorum ama tabi benim dememle olmuyor
gzmmdgnn Annebebek_33 kendi sancimla geldi ama biraz uzun sürdü doğumum genetik bizde annem de beni zor doğurmuş ama çok şükür zorda olsa doğurdum 🙃
pandasever Annebebek_33 benim kuzenim beş çocuğu var hepside normal 4.500 üstü en son bebeği de 5.500
hulya1406 Annebebek_33 2020 yılında bende kızımı öyle bekledim normal olarak ama bebek iri büyük olunca ve ultrasonda 5.150 gördü doktorum hemen yatış ve sezeryanla 4.085 kg 52 cm doğdu tatlış kızım ☺️
Elfelf0 Annebebek_33 genelde 4 kg üstü sezeryan yapiyolar bence zorlamayın bnm öyle olmuştu doktor zorlamak istemedi 4 kg geçer doğuma kadar dedi
pandasever Elfelf0 niye çıksın ki annede sağlıklı çocukları da sağlıklı çok şükür. Kocaman oldular bile.
Elfelf0 pandasever babannem de öyle doğumlar yapmış idrar torbası sarkması olmuş 50 yaşında rahim amlyti oldu yıllardır da basuru var sorsan hepsi doğumdan sonra olmuş mesela ben doğru bulmuyorum şahsen belli kg üstü doğumlar tehlikeli
ElaytA Annebebek_33 4 kilo suni sancı ile normal doğum yaptım. Kesi coktu ama çabuk toparladım. Insaallah kızımi da sağlıklı bir şekilde normal olarak dogururum🤲
Cansuve Ben de 4019 kg kızımı normal doğurdum, merak etmeyin kilodan çok kafa büyüklüğüne bakıyor doktorlar. Kafası çıktıktan sonra gerisi kolay :)
efelinamoms Annebebek_33 canım ben 40+4de doğum yaptım bebeğim 3.725 kg doğdu sezeryan ile cihaz yanilmasi çok oluyor korkmayın hangi doğum hakkinizda hayirli ise o olsun insaaallah
Ozge-Ka Annebebek_33 39+1 de doğurdum sezaryenle 4400gr doğdu. Bende normal istiyordum ama kilosu fazla olunca sezaryen oldum riske atmak istemedim. Bu arada ultrasonda 4kilo ölçmüşlerdi daha büyük doğdu.