EsiraK Bu yazdığım Instagram sayfasından kapı süsü sipariş veren yada yaptıran oldu mu acaba? Z&G Tasarım (bir çiçek atölyesi)
glz87 EsiraK ben soner süs bebek sayfasından yaptırdım çok güzel yapıyorlar çok memnun kaldım istediğiniz renkte yapıyorlar tavsiye ederim ☺
Sulegnlts EsiraK ben mart ayının sonu ücreti havale ettim mayıs ayı siparişi için temmuz ayına girdik hala bekliyorum yapmadılar her aradığımda bu hafta yapılıp kargoya verilecek diyor bilemiyorum dolandırıldıgıma inanıyorum
EsiraK Sulegnlts bende 17 Mayıs’ta ucretini verdim doğumuma birşey kalmadı hala yok her yazdığımda bir neden buluyor toplaşik parasını geri mi istesek napsak
Sulegnlts EsiraK kesimcinin şehir dışında ve bayram tatili bekletti bizi bu hafta teslimat dediler 2 aydır aynı şeyi duyuyorum pek umudum yok açıkçası
Sulegnlts Mltsnl ben mart sonu 600 tl gönderdim kapı süsü takı yastıgı ve lohusa tacına ama hala yapılmadı bekliyorum
EsiraK Sulegnlts banada boyadan cıkıcak onu bekliyorum dedi bnde doğumumum ⅘ gün sonra suni sancı verip yapacağım dedim o zaman yarın ben gönderim dedi birden yapıldı kapı süsü ben öyle deyince
EsiraK Sulegnlts başka biride dedi ki herşey geldi yastığı yetiştirmesi aylarca doğumdan sonra gönderdi diye
EsiraK Sulegnlts bebeğim iki gün sonra geliyor artık yatışım yapılıyor die yazdım ücret iadesi istedim yetişmiyor diye