Enu1004 Umutlubirkadin amiiiin😍💜 kesinlikle sizi anlıyorum ben en son bir günde 5 test yapmıştım😅 sonra kendi kendime kızdım saçmalama neden böyle kendini strese sokuyorsun diye. Olmamış işte deyip salmıştım. Kendinize bir meşgale bulun. O zaman hemen vücut rahatlıyor hem kafa.
Umutlubirkadin Enu1004 Film izliyorum durmadan 😬 Bakalım saldım daha da yapmicam test insallah dediğin gibi olur…
Enu1004 Umutlubirkadin arada yürüyüş falan yapın. Olumsuz şeyleri düşündükçe kendimize çekiyoruz buna inanıyorum bir yerde. ben ilk gebeliğimde çok korkmuştum bişey olacak diye. Sonra gerçekten oldu. Boş gebelik çıktı günlerce kendimizi yedik eşimle bir sorun mu var neden olmuyor diye. Ama kafaya taktıkça da olmadı. Şimdi ise hiç korkum yok ve doktor her şey çok iyi ilerliyor dedi
Umutlubirkadin Gamze_cnky Canım esimde sprem hareketlilik sorunu var 3 aydir ilaç alıyor bende pco var lakin daha önce cok nadirdir boyle gecikmeler. En fazla3 gun gecikirdi
Ebrunn_trn Umutlubirkadin Rabb’im gel diyor hersekilde sen ne yaparsan yap huzuruna vik ayakkabı bagcigini bile benden iste diyen bir yaradan var üzülme olur küçük sadakalar ver çocuklardan dua iste onları sevindindir evime gelen her çocuğa yaramazlık yaptı diye kızmadım onlsrin istediği varsa evimde verdim Rabb’im de beni sevindirdi di şimdi çocuklar benim evime gelince açılıyor biliyorum çikolata yada bisküvi istiyorlar eşime dedim evde kalmamış al diye onlar mutlu bende çok mutlu oluyorum❤️
Elifela9 Umutlubirkadin bunlar şeytanın vesveseleri güzel kardeşim, sen elinden geleni yap gönlünde çiçekler açtıkça işlerinde yoluna girecek Allahin izniyle🌷 "Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ. Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da. "Ayetini hatırlatayım🌷