Bu da benim imtihanmis isyan etmiyorum ama canım çok yanıyor ilk bebeğimi 7 haftalık kaybetmiştim kalbî durmuştu kürtaj olmuştum daha sonra ikinci bebeğime hamile kalmıştım ilk oğluma o da ölü doğum olmuştu 38 haftada sonra tekrardan hamile kalmıştım çok şükür sağ salim bir evladım oldu şimdi iki yaşında kardeşi olsun çok istedim ama bir yanım da çok korkuyordu kaybederim diye ve bugün kaybettiğimi öğrendim 9+4 haftalık ama 7+4 de kalbî durmuş yarın kürtaj olacağım çok canım yanıyor 😔 ölü doğumdan sonra genetik test pıhtılaşma testi yapılmıştı hiç bir şey çıkmamışti ama ben oğlumda da bu gebelikte de kan sulandırıcı iğne kullanmistim ama olmadı nasıp değilmiş Allah’tan tek dileğim beni oğlumla sınamasın ona uzun ömürler versin başka da çocuk düşünmüyorum artik çünkü kaybetmekten çok yoruldum Allah ben ve benim gibi annelere çok sabr versin 🤲 cennette beni bekleyen 3 tane meleğim var ben hep çok çocuk istemiştim rabbim hu dünyada değil ama ahirette bana 3 tane evlat nasıp etti canım çok yanıyor ama buna şükür vardır rabbimin bir bildiği 🤲