2oglus duriskonunannesi bugünden itibaren gün sayıp 13veya 14gunler test yaparım erken yapipta moralimi bozmak istemiyorum 😊
duriskonunannesi 2oglus kesinlikle öyle en erken adete 1-2 gün kala yapın ben çok erken başladım bir negatifi görünce kendi kendime bak isteyince de Allah nasip etmiyor al sana diyordum kızıyordum 😁
2oglus duriskonunannesi yaa şu test yapmak resmen bağımlılık zaten negatif çıkacağını bile bile yapmak 😂 bu defa yapmayacağım söz 😃 bende negatif görünce kendi kendime triplere giriyorum eşimle bile kavga edesim geliyor senin yüzünden negatif diye😂
2oglus duriskonunannesi ozaman sorun yok dimi 😃 çatlamış oluyor herhalde bugün avokado aldırdım eşime faydası olduğunu duymuştum ama baya sert nasıl yenir bu
Selma2412- 2oglus ben sert olanları kabuklarını kesip küçük küçük doğrayıp limon sıkıp üzerine yiyorum ama olgunlaşsın istiyorsan dısarda iki gün beklet yumuşuyor hemen buzdolabına koyarsan yumuşamaz canım
2oglus duriskonunannesi elma ve gibi soydum tuza banıp yedim birazcık 😂😂 ama yumuşaması lazım böyle güzel değil 😂
Busra5454b Arkadaşlar yumurtlama olduğunu düşünmüştüm en yukardaki testte, hatta o gün ve öncesinde akıntım ve kasik ağrım vardı ancak iki gündür test belirgin çıkıyor sizce neden olabilir