irem10 2oglus avakado yemeyi unutma bugünden itibaren 1 hafta , havuç şuan sakin yeme ve 3 gün ovuslasyon testini uygula catlamayi da görmek lazim
2oglus irem10 avokado şuan alamam merkeze uzak oturuyorum yarın aldirabilirim anca havuç peki neden yememeliyim netten bakınca havuç tutunmayı kolaylaştırır faydalı yazıyordu
irem10 2oglus hayır havuç erken catlatir ,catlamayi cagliyor bekleyin , 2 gün daha bakın çift çizgi tek e dönerse yemeyin ama 3. Günde çift çizgi varsa havuç 3 tane yiyin çatlasın
irem10 2oglus benim mesela yumurtlamam 2 gün suruyordu yani 2 gün çift çıkıyordu 3. Gün tek e düşüyordu yani çatlamış oluyordu ama 3. Günde çift olsaydı bende havuç yerdim
2oglus duriskonunannesi sanki gebelik testi gibi mutlu oldum 😄 vallahi çok zevkli 16aydir olmayınca yumurtlama olmuyor mu diye düşünüyordum çok şükür gördüm 😃
2oglus duriskonunannesi ayyy amin inşallah canım benim 😘🤲 o kadar çok istiyorum ki rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲
2oglus duriskonunannesi inşallah canım 🤲😃 geçmez şimdi günler 😂😂 şu aklından çıkar diyenleri anlayamıyorum nasıl çıkacak onu da bilmiyorum 🤷🤣
duriskonunannesi 2oglus çıkmazki sayılı günler akıldan çıkar mı ama benim yaptığım hatayı yapmayın ben 8. Günde teste başlamıştım sonra görmüyorsun hep hüsran hayal kırıklığı 😬
2oglus duriskonunannesi bugünden itibaren gün sayıp 13veya 14gunler test yaparım erken yapipta moralimi bozmak istemiyorum 😊