superstar_00 Ozlmcgrci Aşırı kaşıntı vardı özellikle kollar avuç içi boyun bunun üzerine dahiliyede tahlil yapmıştım kendim sonuçlarımı kadın doğum doktorumla paylaştım o kolastaz olduğumu söyledi.
Ozlmcgrci superstar_00 bende de var kasıntı ya ellerimde ayaklarımda sadece avuc iclerim ayaklarım yanıyor sureklı acıyor terliyor özellikle gece cogalıyor kaşıntı
Sevdeninsaresi Zlyh3057 kuzenim böbrek hastası ailesiande komple var 3 gün önce doğum yaptı bebek kuvezde ama sağlıklı korkulcak birşey yok 36 haftasında dogumu gerçekleşti.kişiden kişiye değişiyor hamilelpi boyunca karnından her gün iğne vurulduğu halde gayet iyi bebek 1 2 güne evlerine geçerler inşaAllah
miniklerinannesii00 Bende üçüzlere hamileyim. Benimde riskli gebeliğim var 10+5 olduk doktor istirahat verdi. İlerleyen zamanda doktorum serklaj yapabiliriz dedi. Şimdilik iyiyiz çok şükür.
Ygmrcylin designermoms bende bundan çok korkuyorum , ayağımda çok fazla ödem var günlerdir geçsin diye yapmadığım kalmadı az da olsa geçti bir de hani çok uyursunda göz altların şişer Ya öyle oluyor arada ama tansıyon en fazla 13/6 tarzı oluyor bazen 14 oluyor bir iki kere oldu ama gecen idrar aldılar öyle bir şey olsa çıkardı herhalde değil mi ?
designermoms Ygmrcylin evet slz yine kendinizi takip edin ödem hamilelikte normal eğer anormal şekilde olursa anlarsınız bir de ani kilo artışınız çıkarsa tartıda yine tansiyon takibi yapın ben o şekilde farkettim nöbet geçirdiğimi
Zlyh3057 Busraaa1014 2 yıldır var, böbreğimin küçük olduğunu da 2 yıl öncesinde öğrendim tansiyon bir anda yükselince fakülteye gittim orda öğrendim
Elizbusra Zlyh3057 benimde bir bobregım küçük yumruk kadar diğeride fazla çalışıyor hipertansiyon teşhisi konuldu herseye baktılar bir sebep yok böbrekten dolayı bende alfamet içiyorum ama protein kaçağı falan yok idrar tahlillerim temiz çıkıyor ınsalla hepimiz sorunsuz saglıklı gebelik geçiririz
Zlyh3057 Eymen60 Tansiyon ve böbreğimin biri işlevini yitirmiş o yüzden 😐 gebelik zehirlenmesi olabilir, erken doğum riskin var, toğun bakıma hem bebeğin heö senin ihtiyacın olabilir ihtimalleri söylemek zorundayım dedi
Eymen60 Zlyh3057 ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH ikinizde yoğun bakıma girmeden çıkarsınız umudunu kaybetme ALLAH büyük herşeyin hayırlısını versin hakkında
Aslibse Hnd3535 benim de şuan 25 haftalık gebeliğim de rahim ağzı kısalığı başlamış 28 e kadar düşmüş 25 ve Altı sıkıntılıymış Dr Protestan başladı
Hnd3535 Aslibse yatarak günlerinizi geçirin. Hatta size bakacak biri varsa baksa bile cok iyi olur. Zor bir süreç Allah sağlıkla kucağınıza aldrsın inşallah
ikotrtn Zlyh3057 bende yüksek riskli gebelik geçiriyorum ama doktorum bu şekilde konuşmuyor hiç hep olumlu şeyler söylüyor moral bozması çok kötü olmuş biz şuan 24+5 olduk maşallah her şey yolunda gidiyor
Elizbusra ikotrtn evet banada hersey suan iyi dedi tuzlu yeme bol yuruyus ve bol su 3 litre birde yemege cok dıkkat etmek gerekiyor kılo almamamız gerekıyor tansıyon hastalarıının
Zlyh3057 ikotrtn Aslında moral bozmak değil de gittiğim özel hastanede yoğun bakım ünitesi olmadığı için şimdiden seni bilgilendiriyim ben seni doğurtamam yüksek riskli gebesin dedi
ikotrtn Zlyh3057 iyide her bebek yoğun bakıma girecek diye bir kaide yok ki ama tedbirli olmakta da fayda var haklısınız
Bernnnaaaa Zlyh3057 hiç stres olmayın 23 haftalıkken serklaj oldum rahim ağızı kısalığından dolayı hep yattım 35.haftada sancılarım 90a çıktı öyle böyle derken 39.haftada doğum yaptım 6 ay oldu inşallah sizde zamanında doğum yapacaksınız hep iyi şeylere odaklanın 🥰
designermoms elmas34 hamilelikte ödem normal eğer anormal şekilde şişlik olursa dikkat edin bir de ani kilo artışınız çıkarsa tartıda
Eebb Zlyh3057 sen cnm doktorun her dediğine uy Allah nasıp etmışse o dünyaya gelecektir sen içini ferah tut ama temkınlı ve dıkkatlı ol. İnşallah sağlıcakla vaktinde kucağına alırsın