Htc_snn Zlyh3057 bende birinci gebeliğimde yüksek riskliydim ikinci gebeliğim yine yüksek riskli polikinliğine gidiyorum
Htc_snn Zlyh3057 bende de kalp var o yüzden gidiyorum ilk doğumda kana ihtiyaçım oldu zor kendime geldim
Hnd3535 Ebruli_08 hıı anladım bizimkide kan ankaraya gidecek anca çıkar oda. Çok korkuyorum 😢 sürekli yatmana gerek olmayacak dedi doktorum sizinki bişey söyledi mi??
PamushVeAnnesi Benimde dördüncü sezaryenim olacak. Bugün doktor riskli gebelik bölümüne sevketti. Dualarınızı beklerim çok korkuyorum. Üçüncü dogumumda çok sıkıntılı geçmişti
Emel94 Zlyh3057 Kızlar benimde kızım normalde 32+2 haftalık ama ultrasonda kafa çapı 28 karın 29 bacak ise 30 çıkıyor çok moralim bozuk. Bugün de idrar testi yaptırdık idrarda azda olsa protein yüksek çıktı Perşembe perinatoloji bölümüne gideceğim. Erken alma ihtimalleri var. Kafama çok takıyorum acaba kızımın birşeyi mi var. Neden öyle çelişkili davranıyorlar. Bugün hep ağladım. Artık rüyalarıma girmeye başladı. Çok stres yapıyorum. Çok üzülüyorum
dexter Emel94 4 hafta ve sonrası önemli, her yeri aynı hafta çıkmıyo zaten ve her hafta değiien bir şey üzme kendini benim kafa çevresi 4 hafta ilerdeydi sonraki ikinci kontrolümde 1 hafta ilerde çıktı. stres yaparsan zarar verirsin.
Rabia234 Emel94 geçmiş olsun canım benimde bugün 1 hafta karın gelişimi geri çıktı tansiyonum yüksekmiş ve gebelik şekerim vardı sorun olacak mı hiçbir fikrim yok
Emel94 dexter Ya bilmiyorum gerçekten psikolojikmen çöküşteyim. Kafayı dağıtmaya çalışıyorum işte takmamaya çalışıyorum.
Hnd3535 Ebruli_08 ben daha kontrole gitmedim en son 9.haftadayken gitmiştim. O zaman ölçüm yapılmaz demişti. Haftaya gideceğim . Yaptığı ölçüm sağlıklı olur mu bilmiyorum ölçümler için erken degil mi? Siz ne zaman kontole gittinz en yakın zamanda?
Zelihaa1409 Ebruli_08 kaç haftaliksinz bende 15 haftalığm şimdiden rahm ağzı 30.Bende rahm bozukluğu var oyzden erken doğum riski yüksekms 13 haftada önlem amaçlı serklaj yapıldı
Ebruli_08 Hnd3535 ben daha bugün gittim ama 6 haftalık da ölçüm yapmıştı bilmiyorum tabi ki ne kadar doğru olur ölçüm olması
Hanimeller Zlyh3057 sizin gibi tek böbrekle iki rahimle riskli doğum yapan bi tanıdığım var gayette başarılı bir şekilde yaptı doğumunu eğer bebeğinin dünyada nasibi varsa her şekilde alırsın kucağına gönlünü böyle düşünerek ferah tut elinden geleni yap gerisi tevekkül
Hnd3535 Ebruli_08 o kadar küçük haftada ölçüm yapılmaz demişti bana doktorum. Perinatolog takipliyim prof gittiğim doktor. Bende güvenemedim şimdi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Zlyh3057 Eymen60 Tansiyon ve böbreğimin biri işlevini yitirmiş o yüzden 😐 gebelik zehirlenmesi olabilir, erken doğum riskin var, toğun bakıma hem bebeğin heö senin ihtiyacın olabilir ihtimalleri söylemek zorundayım dedi
designermoms Ygmrcylin ben 20. Haftadan itibaren hep tetikteydim ne olur ne olmaz diye her gittiğimde proteine baktırıyordum hepsi normal çıkıyordu ama aşırı ödemim vardı yüzümde ellerimde ayak bileklerimde En son doktoruma normal olmadığınu söyledim detaylı tahlil aldı böbreklerime kadar baktı hepsi temiz çıktı bir de 24 saat proteine bakalım dedi bayrama denk geldi 3 gün öyle geçti topladım hastaneye verdim iş yerinde tansiyonumu ölçtüm yüksek çıktı hastaneye gittim nöbet geçiriyormuşum beni hastaneye yatırdıktan sonra protein sonucu çıktı sınır 300lerdeyken benimki 3500 küsür çıktı
Ygmrcylin designermoms bende bundan çok korkuyorum , ayağımda çok fazla ödem var günlerdir geçsin diye yapmadığım kalmadı az da olsa geçti bir de hani çok uyursunda göz altların şişer Ya öyle oluyor arada ama tansıyon en fazla 13/6 tarzı oluyor bazen 14 oluyor bir iki kere oldu ama gecen idrar aldılar öyle bir şey olsa çıkardı herhalde değil mi ?
elmas34 designermoms 29+5 im ama 30+5 le uyumlu bir anda şişmeye başladı bacaklarım ayaklrımı hava kaldırıyorım biraz düzeliyp ama indirdiğimde tekrar şişiyor
designermoms elmas34 hamilelikte ödem normal eğer anormal şekilde şişlik olursa dikkat edin bir de ani kilo artışınız çıkarsa tartıda
superstar_00 Ozlmcgrci Aşırı kaşıntı vardı özellikle kollar avuç içi boyun bunun üzerine dahiliyede tahlil yapmıştım kendim sonuçlarımı kadın doğum doktorumla paylaştım o kolastaz olduğumu söyledi.
PamushVeAnnesi Ozlmcgrci kuzum inan dorduncu doğumum olduğu için artık hevesimimi aldım bilmiyorum daha adam akıllı bi gidemedim. Bugün detaylı ultrason için gittim. Dördüncü sezaryenim olacak diyince bana direk riskli gebelik bölümünden randevu al dedi. Daha almadım bakalım alınca orası ne dicek bilmiyorum. Ama iyi bi profesor bulabilirsem hayatımi riske atmak istemiyorum. Üçüncü dogumumda organlarim birbirine yapışmış halde çıktı. Bebeği aldıktan sonra 45 dk organlarimla ilgili bi ayırma ameliyatı gibi geçirdim çok zor ve ağrılı bi surecti
Yenibirannee Zlyh3057 benim yakin arkadaşıminda 1 böbreği %20 çalışıyordu onada oyle dedi doktoru hatta coi zor 3 sene sonra hamile kalmıştı. 37 haftalık doğum yapti cok şükür sadece dogum esnasinda su kaçmıştı bebeğe 3 gün kuvezde kaldi sadece 🌸