defneveannesii_ Mucizem4242 Amiin canım benim,inşallah çok teşekkür ederim💜 Sen de inşallah güzel hayırlı haberlerle git gel minnoşu görmeye🥰 Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize♥️🐣
Ranakzrn Mucizem4242 benimde bugün şuanda bekliyorum odaya girmeyi tam 33.haftadayız hastaneyi konuşucaz bakalım hayırlısı🩵🧿
laviniamom01 Mucizem4242 az kaldı darısı herkese olsun inşallah kuzum ama belim karnım aşırı ağrıyor yalancı sancı sanırım bunlar
Mucizem4242 laviniamom01 yalancıdır kuzum gerçek sancılar hiç geçmeden nefes dai aldırmadan devam ediyor yalancılar ara ara yokluyor belden falan ağrı yapıyor ama gerçek sancılar kendini her şekilde belli ediyor
Seydoss Kdemir55 kese göründü ama bebek görünmedi erken dediler demekki güzel haberler almam için daha zaman var 😊
Mucizem4242 Melisaulsu herşeyine bakılıyor canım benim 1 saate yakın sürdü en ince ayrıntısına kadar baktı doktor çok güzeldi uzunca hasret giderdim bebişimle senin kaç haftalık şimdi
Sinan35eda Mucizem4242 amin inşallah gelsin gününde kavusalim bişi sorcam ya sabah bı kalktım ellerim şişmiş zaten tombiktir ellerim ayy şişmiş valla başlıyor ödem benim normalde şişme yoktu ama ellerim ayaklarım şişmiş bugub valla
Mucizem4242 Sinan35eda ayyy nefret ediyorum o ödem durumundan insanın moralini bozuyor kuzum benimde 2.gebeliğimde olmuştu sadece doğum yaptım haftalarca yine devam etti insanın parmakları resmen acıyor ya
Burcuozz Tugcekl bizde 33 haftalık olduk😄 yalnız hareket ederken bazen canımı acıtıyor sende de oluyor mu normal mi
Tugcekl Burcuozz acıtmaz mı ya benim kızım zaten çok hareketli bi bebek uzun zamandır. git gide kilo alıp güçleniyorlar canım daha da artıyor darbelerinin sertliği 😂