Edus Minigiim-vebenn52 Prilamla bulantım geçti şuan iyiyim ben doktorum onu tavsiye etmişti sadece çok uyku yapıyor
deryabade Aç karna prilam. Günde 4e kadar içiliyor. Ama aç karna olcak tok karna hiçbi işe yaramaz. Üstüne de en az bi iki saat yemeyeceksin ki hap iyice emilsin. Berbat bulantılarım vardı. Bu şekilde baş ediyordum.
ygmurrrr Ayva salatalık Kraker olabilir. Ama ben ne yapsam geçmedi 3 ay dayanıcam dedim ilac da almadım benim ikizdi
GPinar Minigiim-vebenn52 Bende 9 haftalık hamileyim canım.Benimde aşırı derecede midem bulanıyordu doktora gitmiştim banada prilam dr 10mg vermişti akşamları yatmadan 2 tane içmemi söyledi sabah kalktığında miden bulanırsa 1 tane daha iç demişti.Çok şükür akşamları içince sabah mide bulantım olmadı ama iştahım eskisi gibi değil maalesef o da zamanla düzelecek diye düşünüyorum.😊
MommyLeyla GPinar çok geçmiş olsun benimde 7+2 bugün doktor bana da prilam yazdı. Yan etkisi oldu mu acaba fazla uyku yapmak falan gibi. Yolun başındasın daha çok kullanacaksın dedi. 1 ay sonrada sınava gireceğim düşünüyorum şimdiden 🥺 zorladı mı sizi ilaç
yarencaliskan Minigiim-vebenn52 ilk oğlumdada deli gibi mide bulantısı çektim şimdiki bebişimde deli gibi bulantı çekiyorum hastanedede yattım prilamda içiyorum bana mısın demiyor 😭
Esradenizz1 Ben 11 haftalık hamileyim pirilam falan kullanmadım hiç mide bulantısindan öldüm yeni düzelmeye başladım bu sefer hazımsızlık çok oldu midem çok ağrıyor onun için de gaviskon kullanın diyorlar kullandınız mı?
Ezoo28 Minigiim-vebenn52 8+5 im bende 6. Haftaya kadar çok rahattım ama 2 haftadır bende çok kötü bulantı yasiyorum hayatımı çok etkiliyor özellikle koku hassasiyetim daha çok etkiliyor inşallah en kısa zamanda geçer 🤲
Esradenizz1 Ezoo28 baya devam eder ben 11 haftaliğim bulantim çok var artı bide hazımsızlık da çok kötü ya
ebru31111 Ezoo28 bende 11 hafta olucam yarın mide bulantısı ağrı bide 2 gündür hazımzızlık başladı bende yediğim sanki boğazımda kalmış gibi inşallah geçer çünkü bişey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum
Ezoo28 G-94 ben 8+5 im benimde tansiyon düşüklüğüm var beni çok kötü etkiliyor doktorum bebeğe zararı yok dedi ama beni çok yıpratıyor bulantı baş dönmesi oluyor düştüğünde
Asiyeekici Minigiim-vebenn52 o dönemden bende geçtim benim 25 hafta sürdu çok zordu gerçekten halsizlik bulantı bişey yiyemiyorum 5 aylık hamileyken bulantodan 5 kilo verdim
gygy1234 Minigiim-vebenn52 öncelikle sağ Salim alın kucağınıza inşallah bende 4 ay boyunca çektim çok kötü bi gebelik geçirdim bulantıdan dolayı en son doktorum ONZYD diye bi ilaç verdi ama doktor kontrolünde olmasa sakın kullanmayın gidince sorun Buda kişiden kişiye değişiyor prilam vermişti önceden ama hiç bi işe yaramadı bende bu ilacı kullandıktan sonra yemek yemeğe başladım kendime geldim
Hdemir1618 Minigiim-vebenn52 bana mide bulantısı için ilaç vermişti ama ben kullanmadım normal diye yani hamilelikte ilk 5 ay sadece meyveyle beslendim. Çoğu şeyden iğrenmiştim şimdi çok şükür toparladım 6. Ayımdayım
imrnx Minigiim-vebenn52 bende 9. Haftalarda başladım prilam kullanmaya 26. Haftadayım hala kullanıyorum bıraktıgım an bulantım devam ediyor😂 prilam cıkarandan Allah razı olsun
TubaGokhan Minigiim-vebenn52 8.haftam bugün hiç belirtim yok ya ne bulantı ne ağrı falan korkutuyo bazen
Mineabdullah1 TubaGokhan hiç korkma benim de aynıydi:) şanslıyız bu konuda ben 13. Haftamdayim çok şükür daha öyle mide bulantısı çok fazla yaşamadım belki de ben midemi bulandiricak şeyler yemeyip hep midemi bastiricak şeyler yediğim içindir ama bu konuda korkma bence
Mineabdullah1 Minigiim-vebenn52 meyve ye önlüyor ben öyle önüne geçtim doktor ya hap veriyor ya tuzlu birşeyler yenmeni söylüyor
Nazli05 KadersizMelek aynısını yaşadım biliyir musun kafayı yicektim az kalsın 16 a giricem ama.azaldi dayan prilam iç gdce 2 tane sabah aç karnına bitane içtim akşam 5 e kadar idare ertti bide naneli şekerle naneli sakız al surekli ağzına bak 16 a gordimm col şükür azaldı şu bile kusuyordum seni okadar iyi anlarım ki