Marly21 Minnakkurabiyeveannesi27 2. Gebeliğim 18+3te hissettim ben de siizn gibi korktum şimdi 32deyiz kıpır kıpır değişiyor sanırım. Doktorunuza sorun içiniz de rahat eder
Tugceleventsoy Minnakkurabiyeveannesi27 benimde bir oğlum var onda 18. Haftada hissetmiştim doktorum erkek hareketleri daha güçlü olur erken hissetmen normaldir demişti şimdi kıza hamileyim bunda 20. Haftayım sadece kaymalarını hissediyorum çok nadir sanırım 21./22 de net hissedicez kızlarda biraz geç oluyormuş
Minnakkurabiyeveannesi27 Tugceleventsoy çok teşekkür ederim herkes kızlar geç hareket ediyor diyor bakalım bizim prensesden ne zaman ses gelecek 🥰
Kfybstn92 Minnakkurabiyeveannesi27 eğer aynı sehirdeysek hangi doktora gidiyorsun diye soracaktım ama değilmişiz 😅
Tugceleventsoy Minnakkurabiyeveannesi27 ben her muz ve süt içtiğimde bi tık hissediyorum gibi oluyor sanırım seviyor onları sizde deneyin isterseniz belki işe yarar sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Minnakkurabiyeveannesi27 Tugceleventsoy amin canım inşallah hepimizde sağlıkla sihhatle kucağımıza alalım deneyeceğim inşallah ☺️
Kfybstn92 Minnakkurabiyeveannesi27 Canım şey soracaktım sana iğne kullanıyorsun ya o ücretli mi. Rapor mu yazdırıyorsun
Kfybstn92 Minnakkurabiyeveannesi27 aaa bende ücretli sanıyordum ya iyi bari tatlım yaa .Acaba sağlık ocağında yazdirinca da mi ucretsz oluyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Kfybstn92 Rapor çıktıktan sonra sağlık ocağında yazdirabiliyorsun hatta 3 aylık bile alabiliyorsun sadece dikkat et raporu %100 ücretsiz alacak şekilde çıkarsın doktorun ben oğlumda %20 ücret odemistim şuan tamamen ücretsiz alıyorum