Nerfemm Son 99dan başlatamadım ama yarısından başlatayım dedim son 49 az kaldı. Sayılı günler cabuk geciyor. Zor ama hızlı. Uzun aradan sonra 2. Oğluşum olacak Allah nasip ederse Agustosta beraberiz tuhaf duygular icindeyim
annesininkelegi Nerfemm benimde son 58 bugün bakayım dedim uygulamaya bir heyecan bastı😊 saglıkla kavusalım inşallah
Nerfemm 5 6 haftalığız derkennn son 5 6 haftalarimiz kaldı kavuşmalara. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin hepimize insallah
Nadide07 Nerfemm benimde son 61 ikinci oğlusum yolda benimde ağustos sonu gözüküyor ama bu gidişle ağustos 15 den sonra heran gelebilir günler kısaldıkça heyecan stres hersey birbirine karışıyor 🥰
Nerfemm Nadide07 benim en cok korktuğum sıcaklar. Hamilelikte menapozlu gibi geziyorum terliyorum fenalık geliyor dogumdan sonra o sicakalrda nasıl olcak bilmiyorum
Dilberevinbarkinyokmu Kubra_05 bebek dönmüş canım suan normal gözüküyor ama tabi ne olur bilinmez 🥰sizin ki belli mi
Kubra_05 Dilberevinbarkinyokmu benimki de normal görünüyor ama ne olacağını bilmiyorum ne zaman doğar çok merak ediyorum 😂
Nadide07 Nerfemm aynen bende o durumdayım sürekli klima aktif çalışıyor kesinlikle evden adım atamıyorum bide Antalya’da yaşıyorum burada nem çok aşırı fazla olunca sıcak çok bunaltıcı oluyor bide şeker tansiyon olunca ben iyice fenalaşıyorum o yüzden ağustos sonunu beklemez diye düşünüyorum doğumu