Zzeyynep04 bdenerigokce ben doğurdum canım sen yenisin bence ama ilginç çok gördümde onların arasına girebilir bi soru olduğu için öyle cevapladım☺️
Ozgeguney bdenerigokce tabi ki öyledir hanımefendi bunca insana garip gelen soruda bir tuhaflık yok benim boşaltım sistemim sıkıntılıdır, sevgiler 🌸
Merve_vrl bdenerigokce sabahlari canım isteyince gevrek yerim ve aşırı da severim biliyomusun😂😂 başıma gelse de çıkarırım sıkıntı yok tatlım sen dert etme 😉
bdenerigokce umutlu1mom benimle dalga geçerken sorun yok, ben iade edince mi sorun var, yaptığı yorum yorum olsa düzgün cevap veririm ama dalga geçmiş ne bekliyordunuz
baybarsmom bdenerigokce bende de vardıııı çok sasırdım arastırdım vucudun öğutemeyeği kadar kucuk seyleri direkt cıkarırmıs bende hamilelikle bagdastırdım ama alakası yokmus
bdenerigokce baybarsmom herkes o kadar abarttı ki niye böyle tepki verdiler hiç anlamadım🤷♀️ başıma gelmediği için bende hamilelik ile bağdaştırdım haliyle 🌺 teşekkürler güzel cevap verdiğin için🌺
baybarsmom bdenerigokce hamile olmadan önce benımde basıma gelmedi yani bakmadım hiç 😂 karın agrısı oluyor vitamin ilacı yüzünden aklıma neler geldi saçma sapan hayvanlar gibi parazit mi döküyorum falan dedim hatta sonra cok güldüm 😂😂
bdenerigokce baybarsmom 24 senedir görmedim böyle bişi😂 herkes tuvalrtinde susam mı görüyor ne nasıl tepkiler geldi öyle 😂 benimde kasık ağrım ve enfeksiyonum devam ediyor olabilir aklıma her şey geldi😂😂😂
Ebru-29 bdenerigokce iyi misin??? Kimsenin dışkısini incelediğini sanmam o ayrı da tabi ki sindirilmemis besinler çıkar dışkıyla. Ne alaka yani sorduğun?