bdenerigokce Kızlar biraz özel bir soru olacak ama şaşırdım, ishalim ve ishalimde susam gördüm normal mi? Başına gelen var mı? Hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum kusura bakmayın gerçekten
Pamuk bdenerigokce Susam tanelerinin hepsini cignememiz mümkün değil.Lutfen böyle normal dışı şeylere takılıp gebeliği kendinize zehir etmeyin.
bdenerigokce Ozgeguney ilk kez böyle bişi görmek beni korkuttu, kaç kez tuvaletinizde susam gördünüz acaba merak ettim
bdenerigokce Pamuk karın ağrısı da eşlik ettiği için biraz gerildim ve ayrıca enfeksiyonda vardı hepsi birleşince korktum😂 yine de teşekkürler açıkladığınız için
Hanife4416 İnşallah bu soru can simidi felandir böyle tatliş can simidi gormussundurde ısırmak istemissindir 😂😂 diğer türlü olmaz olamazzzz😂😂
Ebru-29 bdenerigokce iyi misin??? Kimsenin dışkısini incelediğini sanmam o ayrı da tabi ki sindirilmemis besinler çıkar dışkıyla. Ne alaka yani sorduğun?
bdenerigokce Ozgeguney sizin boşaltım sisteminiz normal zamanda da tam öğütemiyor demekki ben böyle bir şey yaşamadığım için garipsedim🌺
Ozgeguney bdenerigokce tabi ki öyledir hanımefendi bunca insana garip gelen soruda bir tuhaflık yok benim boşaltım sistemim sıkıntılıdır, sevgiler 🌸