senayck Ylzpyrz bende 74le başladım 18haftadayim 74.5-75arasi gidip geliyo ama yok böyle bir iştah sonradan birden alırım diye korkmaya başladım burda yazılanlara bakınca😊
Masha Ben de 75 ile hamile kaldım 14+5 teyim ve 79 kiloyum :( herşeyden tiksindigim bi dönem olmuştu mecbur pilav makarna ile beslenmiştim ne oldu ise o ara oldu :( benim doktor hic kilomu sormuyo normal mi??? Kan tahlili falan da istemiyo insülin direnci için? Hatta diyetisyeni bile teklif etmedi boyum 167.
Azrazerin Masha ya aslında bizim için söylüyorlar ama işte olmuyor malesef 😅takip olmalı ama seninkide çok gwvşek bırakmış😅
goncacan 60 ile hamile kaldim boyum 177 su an 74 kiloyum ve son 4 günüm kaldi en fazla 15 kg alarak doğuma girmis olucam ve bence cok kilo aldim kendimi ayı gibi hissediyorum 🤦🏼♀️😭
Elaylama Azrazerin ne o öyle hamileyken 5 kilo aldım, doğurdum eve giderken 10 kilo verdimler 🙄🙄 AAAA OLMAZ ☺️
Krm Azrazerin yani haddim olmayarak soruyorum ama hamile iken bile vazgecemediginiz tutkuda vejetaryenlik ile birakmis olduğunuz sigara icin çelişki hissetmiyor musunuz. Bunu yargılamak için değil çok saygı duyuyorum vejetaryenlere, gerçekten anlamak için soruyorum.
Azrazerin Krm çok afedersin ama anlayamadım? Vejeteryanım yani et tavuk balık yiyemiyorum mecburen karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum Sigaraya gelince günde 1,5paket içerdim hamile kalınca öğrenince bıraktım burda çeliştiğim nokta ne onu anlayamadım
Krm Azrazerin bu arada asıl sorunun cevabı 37+5 te 23. Kilomu aldım. 23 kiloya rağmen her gören AA sadece göbeğin almış vücudun hiç almamış diyor. Düşün ki nasıl bir göbek ki o 23 kilo. Acilen dogurmazsam dogumhaneyi büyütmek zorunda kalacaklar.
bibik Azrazerin valla biraz aç kalsam kızım içerde çıldırıyor resmen direkt tekmeliyor onun için yiyorum ben kızım sinirli olmasın diye 😅😅 rahat verebiliyorsan hiç dert etme zaten benim biraz zor gidiyor bakalım ilk hamilelik nasıl olacak sonuçları ☺️
Gmzcngi Chan haha sende bendensin doktor kiloya bakalım tansiyonu ölçelim diyor tartıya cıkmasam olurmu diye pazarlık yapıyorum😂 28 haftadayım 7 kilo aldım🙈
Gmzcngi Chan evet ya benimkide uyuşmuyor evdekiyle bir gidiyorum iki kilo almışım nasıl alıyorum hic anlamıyorum🙈😂