Azrazerin Elaylama 😄😄😄sende hoşgeldin ohhh be ne o öyle 30 hafta 3 kilo aldımlar 1 kilo aldımlar onu geçtim verdimler 🤣🤣gelin gelin dökün içinizi
Defnemmm2301 Azrazerin Amann şimdi hiç kilomu takmıyorum artık ne yapayım sürekli acıkıyorum hep canım hamur işi istiyor elimde olan değil bebeğim sağlıklı ya gerisi boş kendimi öyle kandırıyorum yapacak birsey yok 😊😊😊
Azrazerin Defnemmm2301 😅😅😅 şu kontrolü atlatıyım canım çok fena boyoz çekiyo😬 2 tanecik yesem yeter ama kontrolden sonra yoksa tartıda heemn 600 grm fazla görürm😄😄
Elaylama Azrazerin ne o öyle hamileyken 5 kilo aldım, doğurdum eve giderken 10 kilo verdimler 🙄🙄 AAAA OLMAZ ☺️
Aynnurr Azrazerin 18+1 oldum bende vejeteryanim sigara kulanmiyorum hic kilo almadim daha 😀 hatta 5 kilo verdim 🌹
Azrazerin Suzitosuzi ama öyle değilmi hamileliliği boyunca 3-5 kilo alanlar yetmiyo birde verenler çıktı anam 8-10-15 kilo verenler psikoloji alt üst sinirden yiyicem şimdi🤣
Suzitosuzi Azrazerin 😂😂 sanırım bugün 1 kilo daha aldım canım tatlı istiyor kızım olacak ama hiç ekşi yemedim hatta uzak durdum tiksindim.
Sunaz İlk hamileliğimde 45 le hamile kaldım 78 le dogurdum 😬😬😬 2. Hamiile29 haftalıgım 58 le ghamile kaldım 70 suan ☺️ Takmıyorum dogumdan sonra cok cabuk eskisindende fit oluyor insan emzirme her sefer 700 kalori uykusuzluk bebeişle ilgilenmek derken cabucak toparlanıyor insan ...
Azrazerin Sunaz gel bunu doktora anlt benim de 3. Gebeliğim de doktorcuğum iyi olduğu kadar kilo düşmanı😅
burcuozturk Bende 73.300 le hamile kaldım tam😂 simdi 83 üm😁 26. haftaya gircez salı günü aslında 22 ye kadar 5 kiloydu sonra bi anda 5 kg daha geldi Offf offf 😲😲🤭🤭
Ylzpyrz 74,5 kilo ile hamile kaldim...75.3 üm su an...22 haftalik hamileyim...800 gram almisim 5,5 ayda...ama bir haftadir inanilmaz bir yeme istegim var Allah affetsin😅
senayck Ylzpyrz bende 74le başladım 18haftadayim 74.5-75arasi gidip geliyo ama yok böyle bir iştah sonradan birden alırım diye korkmaya başladım burda yazılanlara bakınca😊
alcang Azrazerin 86 ile hamile kaldım şuan 29 haftadayım 83buçuk olmuşum😬😬😬😬😬😬😬😬 bu arada ilk başlarda çok verdim kilo üstüne kilo aldım
Azrazerin alcang Maşallah canım işin esprisi benimki😄kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var😅 sağlıkla al bebeğini kucağına