A_svgn Merhaba kızlar bugün 6+3 olduk keseyi 5de gördük ama beybi için 7. Haftayı bekliyorum hiç bir belirtimiz yok hala sadece göğüs hassasiyeti ve uyku isteği sizde durumlar nasıl?😄🫶
NURGUL97 A_svgn benim 6+5 :) keseyi 5inci haftada gördük. Salı günün tekrar randevum var inşAllah bebeği de kalbinin sesini de duyarız🙏🏻 Göğüs hassasiyeti dışında mide bulantısı ve yorgunluk da var bende canım😕
BebekOzgun A_svgn bu akşamüstü öğrendim 5+6 benim de göğüslerim çok acıyor dokununca. Uykusuzluk ve yorgunluk mesleğimden dolayı kronik bende o yüzden şüphelenmemiştim. Çok karışık hissediyorum cumaya randevu bulabildim en erken özelde de yok sıra
annelikmucize11 A_svgn 4+5te kesemizi, 6+6 da bugün kalp atışımızı duyduk elhamdulillah 🫢🌸 Aşırı halsizlik ve mide bulantısı var 😵💫
sng06 Benim de aynı 6+3 üm :) ama bende bulantılar başladı prilam atıyorum o da beni yataktan kaldırmıyor hiç sürekli yatmak istiyorum. 6+5 de doktora gideceğim kalp atışı için bir umut😅
Gamzekck_ sng06 6 haftalık sata göre benim pazartesi gününden perşembeye kadar adet kanaması gibi oldu perogestan iğne fitil prilam verdi mafetti oğlumda böyle şeyler yaşamamıştım bakalım yarın doktor yolu göründü
A_svgn sng06 ben karından görünmeyince çok üzülmüştüm vajinal ilk kez oldu ve çok gerildim ama keseyi gördüm şükür ve tüm gerginliğim gitti 🥹🫶
Semus06 Bizde 6+1 iz 5+2 de keselerimizi gorduk cok sukur haftaya kalp atislarini duyacagiz insallah 🙏🏻 gogus hassasiyeti fazlasiyla var birde yorgunluk yataktan cikmak istemiyorum belkide ikiz oldugu icin simdiden basladilar beni yormaya
A_svgn Nur_50 ben 7. Haftaya randevu aldım umarım görürüz bebeği ve kalp atısını duyarım pek bi belirtim olmadığı için bazen kötü senaryolar kuruyorum hormonlardan sanırım🥹❤️🩹
Meryeminannesi20 Sat tarihime göre 6+2 deyiz ilk kez yarın doktora gıtcem bakalım çok heyecanlıyım ☺ aşırı uyku isteği ve bulantı belirti olarak en yoğun bunlar şuan
A_svgn NURGUL97 hiç bulantı yaşamadım bizim buralarda erkek anneyi kusturmaz derler herkes erkek annesi olucaksın ondandır diyor hurafedir illaki ama bulantı olmaması bir garip hissetirmiyor değil😄🫶
merve_3838 Bende 6+1 göğüs hassasiyeti yorgunluk var kese 5. Haftada görmüştük yarın kalp atışı için gideceğim ama 2 gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum dua edinde geçsin normalde 3 serumla geçerdi şimdi ise hiç bisey yapamiyorum çok kötüyüm
Meryeminannesi20 merve_3838 bizede bilgi verirmisiniz kalp atışını duyunca merak ettim aynı haftadayız ☺
Ceren-dilamert A_svgn aşkım bana erkek dedi cinsiyetine doktor 15+2 deyim 15 haftaya girene kadar günde su bile içsem kusuyordum 15 e girdim mide bulantım kalktı
Tugbacds A_svgn aynı durumu yaşıyorum canım 5+2 de keseyi gördük 7+2 ye randevu aldım bide düşük geçmişim var devamlı tedirgin yaşıyorum inşallah her şey hep yolunda gider içinizi ferah tutalım 🥰
Nur_50 A_svgn Aslında duyarsınız kalp atışı bu zamanda birde bebek görürsün karından benim doktor 5+2 de kese karından gösterdi bebiş gösterdi vajinal yolla kalp atışı dinleriz dedi ben istememiştim 6+2 bebiş daha net gördüm kalp atışı karından dinledik darısı sana inşallah.🌻
Tugbacds Nur_50 sadece keseyi gördünüz dimi canım bebek içinde gözükmüyodu bende sadece keseyi gördük de
A_svgn Tugbacds benimde randevum 7+3 denk geliyor ilk gebeliğim illaki tedirginlik oluyor umarım hersey güzel olur 🥹❤️
Nur_50 Tugbacds hangi hafta İçin soruyorsunuz ben 5+2 kese gördüm 6+2 bebek gördüm kalp atışı duydum.
merve_3838 Meryeminannesi20 gittim az once deblet hastanesine kese görüldü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi