Avril Ihlamurrengi benim de erken başladı hissetmelerim 13 14 haftalarda bile hissediyordum 17 lerde hala çok zayıftı ama asıl aradaki farkı 22 de gördüm 😂 şu an çok normal 20 den sonraya gel ne demek istediğimi anlayacaksın
BasimAgriyor Ihlamurrengi çok haklısınız insanın aklına kötü tecrübelerden sonra kötü şeyler geliyor. Ama çok şükür sizinle aynı süreçten geçip evladını kucağına alan insanlarla dolu dünya 🫶🏻 Sizin de bebişinizle kucaklaşacağınız gün yakındır.
Mecra Ozge56 peki 24-25 haftalarda düzenli hissedilmeli mi yani her gün hareket olmalı mı bende 24 teyim 2 gündür pek hissetmiyorum endiselenmeli miyim ?
Ozge56 Mecra hissediyorsan sorun yoktur. Ama 25 haftada günde 10 kez hissetmen gerek. Ben 29 haftaligim ikiz birde düşün şuan hissediyorum her dk bagzen hissetmiyorum uyuyor. Senin bebişinde uyuduğu saatler oluyor
262223-- Ihlamurrengi yorulmuştur annesi bu haftalarda sürekli haraket bekleme 1.2 gün içinde yine hareket eder zaten bende zayıfım 16. Haftada hissettim pıt pıt damar seğirmesi gibi sonra 3.4 gün hissetmedim böyle böyle hareketi arttı zaten