juliet2021 Meyall en dogrusu kan tabi ama onda da yok degerler iki katina cikmali yok gebelik kesesi, yok kese bos mu dolu mu bu gunler nasil gececek ya saglikli gebelik istiyorum. Keske gittigimde iki aylik deseler bu kesen bu da bebegin ay ne guzel olurdu😁
Meyall juliet2021 ah ahh keşkeeee. Hamilelik testi pozitif çıkıyor sevinemiyorsun acaba iğnenin etkisi mi diye zor bacım bu işler 😄
Deletedmom2224 Meyall hahah mecbur ilki büyük bi hayal kırıklığı olunca ikincide hiç beklemiyordum bile eşimin zoruyla yaptım testi😂 inşallah senin mucizende bu ay gelmiştir 😍😍
Meyall Deletedmom2224 diğerinde çok mu erken yapmıştın testi canım neden öyle dedin 😄😄 ayyy inşallah kuzum ne olur dua et hamile olayım🙏
Deletedmom2224 Meyall erken yapmamıştım ama kesin tutacağına emindim kendimi hamile sanmaya başlamıştım sonuç hayal kırıklığı oldu 😐 dualarım seninle 😍
Meyall Deletedmom2224 ayy canım benim inşallah isteyen bütüün herkes anne olur 🙏 ben 7. Veya 10. Gün kan vercem kuzum birkaç gün daha beklemeye karar verdim 🙏