-Burcu45- KzeynepCT ücretini bilmiyorum ama ikiz gebelik için her bebek için ayrı ücret alınıyor diye biliyorum canım
miray_aden KzeynepCT Ozel poliklinikler rapor vermiyor canim eger devlette doktorun varsa oraya goturemezsin rapor alip. En son 2 3 hafta once sordugumda 1750+muayene ucreti demislerdi. Ben devlette yaptirdim detayliyi ikili ve uclu taramam normaldi detaylida da bir sorun cikmadi.
KzeynepCT miray_aden rapor dediğiniz ne oluyor bilmiyorum da çok ikiz gebeliklerde 2,3,4lü tarama testleri yapılamadığı için detaylı önemli diye biliyorum o yüzden
miray_aden KzeynepCT Detayli ultrason cekildikten sonra rapor hazirlaniyor ya bir sorunu yok anomali bulunamadi falan diye o
Deniz09 Şırnak merkez için yazıyorum detaylı yok burda, ikili test tetanoz şeler yüklemesi vs yapıluyor fakat detaylı ultrason için en yakın cizre özel hastane diye biliyorum
Semiha_0320 KzeynepCT hayır canım devlet Hastanesi’nde detaylı ultrason yapıyorlar ve ücret yok ben vermedim randevu al sadece
Semiha_0320 KzeynepCT ben Konya’da oturuyorum şehir Hastanesi’nde doktorum var hastanenin kendisinde detaylı ultrason var sadece randevu aldım Mete bertizlioglu doktorum 20 haftalıkken yaptırdım
Deniz09 32 haftalık hamileyim ve şırnak devlet hastanesinde takipliyim doktorum beni cizre batman gibi farklı yerlere yönlendirdi bilfiğim kadarıyla burda yok öyle söyledi
KzeynepCT Deniz09 evet maalesef burda imkanlar kısıtlı olduğu için başka illeri tavsiye ediyorlar ama benim şuan gidip oralarda muayene olma imkanım yok sanırım cizrede yaptıracağım detaylı ultrasonu