Zulalg Havalar o kadar sıcak ki kola canım çekiyor bazen. Bu ara baya günde 2-3 bardak içtim. İçilmemesi gerekiyor diye biliyorum ama gerçekten canım çekiyor. Sorun olur mu sizce, bebeğe ciddi bir zararı falan? Veya içen analar var mı?
Nur123aa Zulalg ben hamileyken bir en fazla iki bardak içiyordum içim yanıyordu resmen o kadar istiyordum ki bişey olmaz o kadar içmekten
esnyz14 Zulalg İçiyorum ama günde 2-3 bardak değil haftada 1, 2 haftada 1 gibi. Zararı bilinmez garantisi yok sonuçta 🤷🏻♀️
Onemother1 Zulalg 2,3 bardak çok gibi asitli sonuçta.ne kadar zararı vardır bilemiyorum ama sizi serinletecek başka şeyler yiyip içebilirsiniz bence
elif-asil Zulalg yani hergün içmiyor ama ilk hamileliğim de de arada içtim nefsim körelsin dıe insann canı çekiyor şimdi de nadir içiyim arada… Hava sıcak bide eğer en sevdan içeçk kolayda düşüyor yani insann aklına ara sıra🙈
Zulalg esnyz14 gün içinde kriz geçiriyorum İzmir sıcağı birde böyle kahvaltıda falanda içiyorum açıkcası
Feyzaclk Zulalg içindeki şeker ve diğer şeyleri göz önünde bulundurursak günde 2-3 çok bence . Max 1 olmalı diye düşünüyorum
Zulalg Feyzaclk bende öyle düşünüyorum da karşımda görünce elim ayağım titriyor kolayı. İzmirin sıcağından diye düşünüyorum başka ferahlatan bir şey bulamadım
esnyz14 Zulalg Yani kahvaltıda içerek yanlış yapıyorsunuz o zaman. Bende Manisadayım buralar da çok farklı değil ama bebeğim için kendimi tutuyorum, onun sağlığı daha önemli. Su içmeyen ben su içiyorum daha faydalı en azından alternatif şeyler bulun bence
Zulalg esnyz14 var mı benzer bir içecek fikriniz gönül ister ki hiç içmeyeyim. Evde taze sıkım portakal suyunu bile afedersiniz bir litre içiyorum sıcaktan. Sonra midem çok yanıyor ama o an içmem gerekiyor gibi hissediyorum ☺️
Feyzaclk Zulalg kola dışında soğuk içecek çok seçenek var bence 😂 asitli olsun illa demezseniz ben pin markasının cool lime ve soğuk çayını severek içiyorum
Baahar4549 Zulalg bende dün ilk defa 1 bardak içtim, onun yerine soğuk limonata içiyorum kola niyetine diyip 😄
Zulalg Baahar4549 uludağın mı.. onu da 1 litre içmeden içimin yangını sönmüyor. Zararlı aslında farkındayım 🥹
esnyz14 Zulalg Su bol bol su. Hem sana hem bebişe faydalı işte en azından kahvaltı da içmemeye çalış🌺 biraz zor anlıyorum ama bebişin gelsin aklına
Zulalg Feyzaclk sağlıklı bir şey de bulmak zor ya. Pini gördüm bende ama çok beğenirsem bir bardak içip bırakacak yapım olmayabilir. Tabiri caizse gerçekten içim yanıyor. Ama su da pek içemiyorum günde max 1,5 lt. Ona da üzülüyorum keşke hep su içebilsem
Baahar4549 Zulalg cappy içiyorum ona çok düşkünüm. vallahi komik gelecek belki ama o iç yanmasını şu şekilde çözüyorum. Kalın pipetle içmeye çalışıyorum genelde. Yeterli gelmezse eğer önce 2 bardak hafif soğuk su içip sonra 1 bardak daha meşrubat içip o şekilde geçirmeye çalışıyorum bunların hepsini kalın pipetle içiyorum bu arada. Bende çok işe yarıyor yoksa şişkinlikten patlayacak gibi oluyorum 😄
Feyzaclk Zulalg kolayı aşeriyor olabilirsin o zaman. En güzeli su aslında buz gibi. Ya da buz yemek😂 kola benim daha çok içimi yakar🥴