Caizint guzelanne01_ siz yaptırın net ben de çocuğuma elbette yaptıracağım.Eltiniz doktor mu ? Hayır yani anlamıyorum :) ne okumuştu neyi anlamış ahahahahah
deniz2812 guzelanne01_ doktorlar bile öneriyorken bill gates karşıt olduğu için o bile karşı çıktı diyen bi görümcem var hshshzhz yaptırın muhakkak
guzelanne01_ deniz2812 Gerçekten neye dayanarak yaptırılmıyor araştırma gereği bile duymuyorum aşıyla ilgili kızımda yaptırdım ama şimdi böyle saçmalık çıktı çoğu kişidende duyar oldum aşı yaptırmamayı
deniz2812 guzelanne01_ kimse beni ilgilendirmiyor vallahi benim çocuğuma bu yüzden bi hastalık bulaşma ihtimali milyonda bir dahi olsa ben o ihtimali göze alamam
TheMuhtesem guzelanne01_ yıl olmuş 2023 hala konuşulan konulara bakın ya, Türk ve amerikan pediatri dernekleri ne öneriyorsa tabiki yaptıracağım. Yeni doğan bebeği saçma sapan bilimsel dayanağı olmayan hurafeler yüzünden riske atacak kişiler için de doğal seleksiyonu destekliyorum.
inci_tanesi guzelanne01_ Evet yalnis yaptırmamak kizamiktan iki tane bebek ölmüş riske atmamak lazım tabi çocuğunuz icin en iyisini siz bilirsiniz ben ilk oglumada yaptırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür şimdi yine yaptırıyorum bu benim fikrim
Rwerdst guzelanne01_ geçen sene bir çok çocuk kızamıktan öldü 🤷 ki hasta olanları saymıyorum bile. Ölüm sebepleri olarakts ailenin aşı karşıtlığı çıkmıştı Korona aşısı falan tamamda. Yılların aşısı bunlar yani 🤦 yeni aşı değiller