guzelanne01_ Kayınımın 4 çoçuğu var 4 ünüde yaptırmadı bizede yaptırmayın diyor ama Ben aşının çok önemli olduğunu yaptırmama sonucunun aksine kötü olduğunu düşünüyorum sizcede öylemi
Busraakay_26 guzelanne01_ hangi aşı bütün aşılar mı toksa özel aşılar mı Bence ne olursa olsun yaptır çünkü her beden farklı ben özel aşılar dahil tüm aşkları yaptıracağım ona kalsa eltim de özel aşıları yaptırmadı ama o onun kararı
Azra00 guzelanne01_ bebeğim doğunca hangi aşı gerekli olursa yaptıracağım hele bebekler için bence çok önemli aşı, aşı karşıtlarını anlamıyorum
Hnd3535 guzelanne01_ bizim oraya böyle k vitamini aşısını yaptırmayan bir aile geldi. Ben hemşireyim bu arada. Cocugun beynine pıhtı atmış kanaması durdurulamadı beyin kanamasından kaybettik bebeği. O ilk aşılar o kadar öenmli ki. Hepatitb ve k vvit yapılıyor zaten doğduğunda.
Kediannesi1 Tabi ki yaptırmamanın sonuçları daha kötü yaptırılması gerekiyor her konuda doktorları dinliyoruz bu konuda da dinlemeliyiz bu aşı karşıtları acaba çocuklarına dışardan yedirirken abur cubur verirken tablet telefon televizyon verirken de aynı tepkiyi gösteriyor mu daha büyük zararlara maruz bırakıyor
guzelanne01_ Busraakay_26 bütün aşıları diyor canım ben kızımda hepsini yaptırdım ,Kızımın döneminden sonra roto virüsü aşısı çıktı hatta kızım yakalandıda bu yüzden oğluma kesin yaptıracam Ama eşimin abisi böyle diyince eşimde yaptırmamak ister oldu
guzelanne01_ Azra00 aynen bende anlıyamıyorum Eltim çok araştırmışda bu konulara çok dikkat edermişte bu yüzden yaptırmamız gerekiyormuş😳😳
Azra00 guzelanne01_ kendi yaptırmıyorsa başkasını etkilemesin bence doktorlardan daha iyi biliyor galiba eltiniz tıp okudu da haberiniz yok 😇 okumamış cahil diyorum böle kişilere
Caizint guzelanne01_ siz yaptırın net ben de çocuğuma elbette yaptıracağım.Eltiniz doktor mu ? Hayır yani anlamıyorum :) ne okumuştu neyi anlamış ahahahahah
elifsen Eltoşun bebeğine bir tane bile hazır paketli herhangi bir şey yedirdiyse, hazır inek sütü içirdiyse, şekerli ve organik olmayan gida verdiyse, organik olmayan et ürünleri yedirdiyse ona deki aşı değil senin cahilliğin çocuğa zarar
elifsen Eltoşun bebeğine bir tane bile hazır paketli herhangi bir şey yedirdiyse, hazır inek sütü içirdiyse, şekerli ve organik olmayan gida verdiyse, organik olmayan et ürünleri yedirdiyse ona deki aşı değil senin cahilliğin çocuğa zarar
MeltemEA Ülkemize elini kolunu sallayan ortadoğulu doldu,ne aşı var ne temizlik var.Sırf bunun için bile her aşısı yaptırılır çocuğun.Daha şuan piyasada olmayan ne hastalıklar çıkacak malesef ülkede.Ben hepsini yaptırıyorum aşıların hem devleti hem özelleri.
yaseminaltintas guzelanne01_ Kendi cocuguna yaptirmamis sizinkine ne karisiyor. Bana kalirsa kesinlikle yaptirilmali
Meryeminannesi20 guzelanne01_ herkesin kendi hür iradesi var sonuçta bende kızıma üç aydan sonra aşı yaptırmadım ve maşallah diyeyim kızım hasta oldu tabiki hiç olmadı değil ama ağir bi şekilde hastalık geçirmedi şuan. İki yaş aşısından sonra otizim teşhisi konan çocuklar var bu özel bi konu ve herkese ulu orta danışılcak bi konu değil herkes olsun yazmış bu herkesin kendi kararı ama kovidde herkesi mecburi tuttular olmazsak ölcekmişiz gibi şimdi aşiyı çıkaran doktor Uğur Şahin kişi davalık oldu haberleri takip ediyorsunuzdur diye düşünüyorum aşılar çok masum gösterilen şeyler bana kalırsa. Herkes kendi çocuğu için en iyisini bilir.
guzelanne01_ Meryeminannesi20 corona aşısını bende sevmiyorum çünkü corona nasıl bişey neden çıktı varmıydı bilmiyorum ,Ama diğer aşıların çok önemli olduğunu düşünüyorum
HeycanliMommy Yaptırmayanlat yüzünden kızamık patladı gitti. Umarım bebeklerimize bu saçmalıklara inananlar yüzünden kızamık bulaşmaz. Kul hakkı oldugunu düşünüyorum ve hakkımı haram ediyorum
Anneyimbennanne guzelanne01_ Şimdi ben burada yaptrma dicemm tepki Alcam cahil Olcam fln en iyisi güzel bı araştırma yapın.. ☺️
Mylove47 guzelanne01_ bizim küçüklüğümuzde bebekken hep yapılmış o bebeklere de yapılsa yine bı sorun olacağını düşünmüyorum hastalıklardan korunur en azındansa çocukken de ben asilarimi tamamen oldum eksiksiz tek ben kovid aşısına karşıyım dışındakilere değil