Dmrkbr Meybuz canım saçından alyansını geçir uzun olucak şekilde ve karnına koy hafifçe kaldır çokda yavaş olmadan ileri geri yada sağa solsa erkek kızda yuvarlak deneyen hamile arkadaşlarımın hepsi doğru çıktı 🤓
Meybuz Dmrkbr ya onun için bi diyolar yuvarlak erkek bi diyolar sağ sol erkek ben ne zaman yapsam karnıma dik çıkıyor
canparelerim_ Aaa122 vucutları kız bebeklere nazaran daha belirgin oluyor ve kafaları da şöyle farkediyor, enseye doğru daha düz iniyor. Kız bebeklerin de daha kıvrımlı iniyor.
Aaa122 canparelerim_ bugün kontrol de doktor kıza benzetti dün sizde erkek dediniz ve bende öyle hissediyordum bugün kü ultrasona da bakar mısınız sizce ne
Yesim98 @canparelerim_ ben de birkaç mesaj öncesinde sizi etiketleyerek bir görüntü paylaştım. Ona da bakabilir misiniz 🙂
canparelerim_ A-eren kese erkek kesesi😊 2-3hafta sonra daha cinsiyeti öğrenmemiş olursanız tekrar atın bakalım vücüt şekline ve çıkıntı durumuna
A-eren canparelerim_ bi hafta önce gitmiştim hastaneye 13+5 usg de var ama yanımda değil Şuan atarım onu da size yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor