Miyase_8 canparelerim_  bana da bakarmısınız 12+2 günlük
Busraa-aa canparelerim_ teşekkür ederim canım burada herkes kız diyor ultrason fotosuna bakınca doktor 15+3 de kendi cinsiyetim kadar eminim erkek dedi değişir mi bilmiyorum benimde hep gönlümden kız geçiyordu hayırlısı olsun 🤷🏽♀️❤️
canparelerim_ Busraa-aa hadi yaa ama nubu kıza daha çok benziyor. Hayırlısı olsun, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda tek🙏 rabbim size bağışlasın🤲❤️
ZeynepKsknn canparelerim_ https://photos.app.goo.gl/znLjTW7ELJjYgfV28 fotoğraf açılıyorsa bana da söyleyebilir misiniz acaba?
canparelerim_ Deniz-olfaz rica ederim pozisyonundan kaynaklıdır tam göstermemiştir belki. 16-20arası daha net belli olur kesinleşir artık. Sağlıkla doğsun inşallah🙏❤️
Aaa122 canparelerim_ erkek bebeklerin kafası büyük oluyor ultrason da diyorlar doğruluk payı var mı sizce
canparelerim_ Aaa122 vucutları kız bebeklere nazaran daha belirgin oluyor ve kafaları da şöyle farkediyor, enseye doğru daha düz iniyor. Kız bebeklerin de daha kıvrımlı iniyor.
PrensinibekleyenAnnee Meybuz ayın 5 ne almıştım randevu iptal ettim cinsiyet için gerek yok sürekli ultrasyona diye ayın 18 de felan giderim hemde tam belli olur sağol canm seninde inşallah benim.ikinci çocuğum ilki erkek