mavilikler7 Kızlar 5+6 yım çok fena mide bulantım var. Yemek yiyemiyorum yediğim de midem bulanıyor kusmak istiyorum. Normal mi bu ? Ne yapabilirim bir caresi var mı ?
Esraesra08 mavilikler7 ben ne çektim o haftalarda neyseki prilam dr var onu yazdır doktoruna ve hemen al çok işe yarıyor ve zararsız su an 36 dayım ve hala kullanıyorum bulantım yok ama korkuyorum bırakmaya ya bulantım olursa diye
Zulalg mavilikler7 12. Hafta hala devam.. bitmedi bitmiyor.. ne ilaçlar içildi, ne tuzlu kraker, yeşil elmalar yenildi yok geçmedi mi geçmiyor
AleynaResul mavilikler7 doktorunuza danışıp prilam yazdırabilirsiniz ya da eczaneden alabilirsiniz ama doktor yazınca fiyatı 35 tl siz alırsanız 200 küsür falan reçetesiz alabilirsiniz
Aaa122 Daha yeni başlıyor 😞 ben 13. Haftadayım hala bitmedi senin bundan sonra daha zirve yapacak 7,8,9 haftalar berbattı benim
mavilikler7 Esraesra08 çok teşekkür ederim ilginiz için inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi
Ecem335 humaninannesi61 Bende 7. Haftadayım yemek yiyemiyorum tiksindim herseyden nasıl geçecek bugünler bilmiyorum yarın kontrolüm var ilaç isteyeceğim
Esmeras Allah yardımcın olsun ben 6 haftayım daha başlamadı çok şukur.İlkinde ikizlere gebeydim resmen öldüm dirildim 8 ay boyunca.Doğururken bile kusuyordum o derece😀.Şu an ne kadar zor gelsede bebeğini kucakladıkdan sonra hepsi geçiyor.Bol bol temiz havada durmaya çalış çok iyi geliyor
elifekeklikci mavilikler7 evet var bende 8. Haftam hafif tuzlu ayranla içimi bastırıyorum ben iyi geliyor bazen de ekşi yiyeceklerle de bastırıyorum
Fereh2000 Tugcemiss- Ben 12ye kadar bi şey hiss etmedim sonra 3 hafta gibi oldu geçti 💜 her kese böyle bir hamilelik kısmet olur inşallah
Esmeras Tugcemiss- kız şükr etseneee😀ilk hamileliğin galiba.İlkinde bende tiriplere giriyodum neden bulantım yok diye.Sonra bi geldi bulantı tam geldi