Ezgiaa mucizemizibekliyoruzz cuma gittim en son haftasonu yürüyüş yap bol bol dedi yaptım yarın tekrar gidicem ama hala çok yukarıda inmedi aşağı. 40+3 e kadar bekleriz dedi. Ona kalsa daha da bekler ama bende takat kalmadı ve bebek 4040 gr çıkıyor ultrasonda 😣
Semra88 mucizemizibekliyoruzz bende merak ediyorum alır belki Doğuma ama ben evde sancım suyum falan gelsin öyle gidiyorum istiyorum
mucizemizibekliyoruzz Ezgiaa suni sancı ile mi başlatacak sezaryene mi dönecek acaba? Bebek doğum pozisyonunda mı?
Ezgiaa mucizemizibekliyoruzz Bayadır doğum pozisyonunda. Ama gel gör ki hiç açılma yok. Suni için biraz açılma gerekiyormuş. Yarın netleşixek diye umuyorum artık. Sezeryan istemiyordum ama günü gelip geçince de insanı başka korkular sarıyor.
mucizemizibekliyoruzz Ezgiaa bende açılma yok ama bebek doğum pozisyonunda kanalın hemen orda başı. doktorum suni ile başlatırız demişti. Ben mi yanlış anladım acaba 🤔
Ebruelaefsa Ilk kizimi 43 haftada hurma yiyerek dogurdum doktor sezeryana alicam pazartesi gel dedi anneannem e soylemis annem 1 kilo hurmayla geldi bi surahi suyuda yanima koydu ye dedi tikaninca sudan 1 yudum ic yedim aksamdan sabah nisanim gelmis oglen 12.15 yatisim yapildi 14.15 kizimi kucagima aldim
mucizemizibekliyoruzz Ebruelaefsa 43. Haftaya kadar beklemeye iyi cesaret etmişsiniz ilk kez duyuyorum
mucizemizibekliyoruzz Zhraaltun yeşil su, suyunuz gelmiş oluyor ama bebekte kakasını yapmış oluyor yani yeşillik ordan. Çok tehlikeli bi durum
mucizemizibekliyoruzz Mrry yok ya. Bi ara düzensiz vardı yine gitti ama gün içinde bebek çok toplanıyor biyere yani karnım sertleşiyor
Mrry mucizemizibekliyoruzz inşallah vardır açılmanız falan gün doğmadan neler doğar belki yarın doğum yaparsınız😊☺️
mucizemizibekliyoruzz Mrry ay inşallah ya ben de öyle ümit ediyorum. Sürekli egzersiz vs her şeyi yaptım bakalım inşallah açılma vardır yatırırlar hastaneye 😄
mucizemizibekliyoruzz Semra88 ben de öyle istiyorum yani suni sancı bebeğim kalp atışlarını falanda düşürebiliyormuş ya o yüzden. Ama hiç sancım yok ya hep düzensiz 😰
Semra88 mucizemizibekliyoruzz benimde öyle ne sancı ne leke su falan bişey yok ben hastaneye gidince direk doğuma almasından korkuyorumda ilk doğumum açılma varmı die bakar die acayip çekiniyorum ama son haftam alır artık sanırım seni instgramın varmı