reinamm SelmaGl ahahah destek alabilirsin cnm. https://www.instagram.com/p/BpQel8hltI1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1t9kdspp0ola4
mucizemizibekliyoruzz Semra88 merak ettim yediğiniz hurmalar işinize yarıyormu diye yani hurma acaba gerçekten açılma yapıyormu
mucizemizibekliyoruzz Semra88 39+1 olacağız bu gece işte bakalım. Salı kontrolüm var inşallah açılma falan vardır
mucizemizibekliyoruzz reinamm o hareketi yapıyorum evet baya etkisi oluyor galiba. Perine ve yürümekte okey. Merdiven inip çıkmadım açıkçası pek fazla 😬 son haftalar olunca cinselliktende uzağız🙈. Teşekkürler tavsiyeler için 🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz reinamm bakacağız duruma göre bakalım doktor bi baksında açılma varmı diye salı günü. Bekleyeceğim 40ın bitimini. Açılma yoksa ya da gelmezse mecbur suni olacak.
mucizemizibekliyoruzz SelmaGl ben yapıyorum 😄🙋🏻♀️ Bacaklarım ağrıyor bitek o kadar. Ama bence çok faydalı
mucizemizibekliyoruzz Naz1905 inşallah 😊 merdiven bedenimi çok yoruyor ya onun yerine squat hareketlerini çok yapıyorum ben
Kanarya mucizemizibekliyoruzz squat, egzersiz vs gibi şeyleri kocamdan gizli yapmam lazım sanırım bnde 39.haftadayım hala tık yok :) yere bişey düşünce çömeldiğim zaman eşim görünce söylenmeye başlıyo hemen napıyosuuuunnnn doğurcaksın şimdi diye 😂😂😂 içimde tutmicam heralde bi ömür 😂😂
mucizemizibekliyoruzz Kanarya yok valla benim eşim çok yardımcı oluyordu artık bıraktı. Ben kendim yaparım yardım etme dedim öyle dedi doktor çünkü bırak kendisi eğilsin kalksın hareket etmesi lazım dedi. Şimdi ben yardım istemediğim sürece karışmıyor hiçbir şeye 😄
Kanarya mucizemizibekliyoruzz ne güzelll :)) o evdeyken hiçbişey yaptırmıyor malesef bişey olcak diye herşeyi kendi yapıyo 🙄
mucizemizibekliyoruzz Kanarya iyi değil ama aslında hareket etmelisiniz. Ebe bana yatarak doğuramazsın haberin olsun hareket edeceksin bol bol dedi
Mrry mucizemizibekliyoruzz bekliyoruz sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah sizdende tecrübeler alırız☘️🌸