Birfzt Haftamdayim bende bayramda denize girdim doktor havuz olmaz ama denize girebilirsin demişti. Güneşlenmesemde yandım yinede 🤭😂
tkuubra Temiz bir su ise gönül rahatlığıyla girebilirsin. Kendini fazla yormadan tabiki, 15/20 dakika gibi. Yalnız havuza girmeni tavsiye etmem.🙂
Linaa90 Hungry ben de giriyorum canım denize doktoruma da sordum 26 haftalığım Şuan. Güneşlenme yasak 15 dakika yüz çık dedi
Kediannesi1 Hungry bitmiyor zaten aynen öyle denizde bir sıkıntı yok sürekli yüzen bir insansanız iyi bile yine de doktorunuza söyleyin denize girdim deyin bazı doktor havuza bile izin veriyor ama ben havuza girersem kalpten giderler diye ses etmiyorum 😀
Ao526- Hungry 32-33. Haftamda girdim. Doktoruma sorduğumda espriyle karışık yüzme biliyorsan sorun yok girebilirsin dedi 😂 hatta yüzmeyi sevdi ki ne zaman suya girsem kıpır kıpırdı 😍 tek dikkat edeceğin sıcak çarpmasın diye gölge ve bol su 😍 ha bir de bikinini ıslak tutma 😍
Ebebe Hungry 25. Haftadayim ben de dün girdim denize doktorum zaten tatile gidebilirsin demisti. Kendinizi kasmayın biz hamileyiz hasta değiliz. Doktorum da hep bunu söylüyor. Uzun süre ıslak bikini ile kalmayın çıkınca hemen değiştirin bı şey olmaz. Havuza girme yeter. Yüzme çok iyi geliyor diyolar zaten