Hungry 17+5 ’ten selamlar 🤗 kızlar ben dün denize girdim bi sıkıntı olur mu cevremde herkes niye girdin çocuğa zarar verir mikrop dolu falan diyerek beni çıldırttılar var mı benim gibi aynı haftada olup denize giren
superstar_00 Hungry Hamileler için denize girmek zararlı değildir hatta yüzme havuzlarına göre daha çok tavsiye edilir çünkü deniz suyu havuz suyuna göre genellikle daha temiz kabul edilir. Yalnız denize girilecek plajın temiz bir plaj olmasına dikkat edilmelidir.
Aysee1123 Hungry 24 haftalığım ben giriyorum 3-4 haftadır hemde sık giriyorum doktorum serbest dedi. Rahat olun birdahaki sefere çıkmayın 😂
Kediannesi1 Doktorum riskli olmama rağmen izin verdi kendini çok yormadan denize girebilirsin dedi doktora da sorun içiniz rahat olsun çevreye bakarsak her şey sorun problem 😀
Hungry Kediannesi1 kız bacım çevrenin çenesi var ya allah allah 😅 yok enfeksiyon kaptı çocuk erken doğacak yok hastanelik olacan aksama bizim akraba girmiş hastanelik olmuş doğurmuş neler neler 😂
Kediannesi1 Hungry bitmiyor zaten aynen öyle denizde bir sıkıntı yok sürekli yüzen bir insansanız iyi bile yine de doktorunuza söyleyin denize girdim deyin bazı doktor havuza bile izin veriyor ama ben havuza girersem kalpten giderler diye ses etmiyorum 😀
Pembe48 Bodrumda yaşayan biri olarak 31 haftalık hamileyim ve hep denize giriyorum doktorum da yüzmemi öneriyor sadece çok uzun suda ve güneşte kalmamı istiyor
Serap-asel Hungry bnde 29+3 haftalığım Salı günü balıkesıre tatıle görücem doktorum görevlendirme dedı havuza girmek yasak denız serbest bıde yanmak ıcın güneşlenme dedi okadar
AslanMerak Ben girmeye korkuyorum enfeksiyon çıkar diye yoksa kimsenin yasakladığı yok da işte hasta olursam korkusu var antibiyotikte kullanamıyoruz hamilelikte doğru düzgün