PrensinAnnesi61 Youngmotherr Yaa canım nasıl oldun son durumun nedir allahım şifa versin ne yaptılar nasılsınız bebiş nasıl 🤕🙏
PrensinAnnesi61 Nerfemm 28+1 im ben şuan ama ultrasonda 29 haftayla uyumluydu baştan beri 1 hafta önde çıkıyor benim paşa 1300 gram olmuş en son 700 ken gitmişim 🙏🙈💕
Youngmotherr PrensinAnnesi61 serum takılı ciğer geliştirici vuruldu nstde gene sancı vardı oğlan erkenci çıktı gelmesin diye uğraşıyoruz
PrensinAnnesi61 Youngmotherr İnşallah sancıyı durdurabilmeyi başarırlar bir kaç hafta daha dursaydı içeride şuanda erken en az 2-3 hafta daha sabretse minik🙏 genelde sancıyı durduruyorlar bir şekilde diye biliyorum inşallah öyle olur sizinde
Youngmotherr PrensinAnnesi61 şuan hala durmadı ama suyum geliyor gibi hissediyorum bekliyorum doktoru
PrensinAnnesi61 Youngmotherr Suyunuz geliyor gibi hissettiğinizde yatarken mi yoksa wcdeyken mi geldiğini düşünüyorsunuz bebeğin suyu iyi mi diye bakmışlardır usgde aslında ama siz böyle söylerseniz alttan da geliyor mu diye bakarlar